Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Najjača dvojka na Real Madrid na svetu

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.06.24. | 11:19

Nigde nećete moći da nađete veću

Liga šampiona se redovno igra utorkom i sredom, osim kada je na programu finale. E pa, danas je konačno došla ta subota, jedina u godini koja može da se diči elitnim takmičenjem, a Mozzart vam je na ovaj poseban dan spremio fenomenalnu ponudu.

Kvota u našim kladionicama na pobedu Real Madrida protiv Borusije Dortmund će u svakom trenutku da bude najveća na svetu!

Izabrane vesti

To nije sve. Najveći koeficijent Mozzart nudi i za trijumf Brana na gostovanju Ham Kamu u okviru prvenstva Norveške.

BORUSIJA DORTMUND - REAL MADRID (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,75

Borusija Dortmund nije imala mnogo sreće sa žrebom za grupnu fazu Lige šampiona. Izabranici Edina Terzića su završili u istoj grupi sa PSŽ-om, Milanom i Njukaslom. U takvom društvu Milioneri nisu bili očigledni kandidati za plej-of, ali su na kraju uspeli da iznenade i ne samo da su zaradili ulaznicu za plej-of, već su, suprotno svim prognozama, osvojili grupu, tri boda ispred Parižana. U osmini finala Borusija se sastala sa PSV-om i imala je manje poteškoće samo u Ajndhovenu, ali je posle remija 1:1 samouvereno pobedila kod kuće sa 2:0. Sukob sa Atletikom se pokazao dramatičnim. Posle poraza u Madridu od 2:1, BVB je na svom terenu pobedio sa 4:2. Borusija se neočekivano lako obračunala sa PSŽ-om u polufinalu, sa dve pobede istim rezultatom 1:0 i obezbedila je kartu za Vembli. Istovremeno, Borusija je podbacila u Bundesligi, gde nije učestvovala u borbi za titulu i završila je tek na petom mestu. Real Madrid se, za razliku od protivnika, našao u veoma skromnoj grupi, gde je u početku važio za izrazitog favorita. Kao rezultat, tim Karla Ančelotija je sa neverovatnom lakoćom opravdao ovaj status, pobedivši u svih šest mečeva u grupi. U osmini finala Blankosi se se sastali sa RB Lajpcigom i u veoma teškom obračunu izborili ulaznicu u četvrtfinale. Real je u četvrtfinalu sa Mančester Sitijem jedva izvukao nerešeno 3:3 na svom terenu, a na Etihadu su Građani već važili za favorita, da bi posle remija 1:1 Kraljevski klub bio bolji u izvođenju penala. Nije bilo lako ni sa Bajernom u polufinalu, pošto je Real posle remija 2:2 u Minhenu do 88. minuta na svom terenu gubio sa 1:0, ali je na kraju ne samo izjednačio, već je uspeo i da otme pobedu. U šampionatu Španije niko nije pravio probleme Real Madridu koji je osvojio šampionsku titulu.

--------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Marselj na Velodromu, Fajenord na De Kajpu ili možda Benfiku na Da Lužu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

HAM KAM - BRAN (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,75

Ham Kam zauzima 11. mesto u prvenstvu Norveške, ali je po dodatnim pokazateljima samo ispred Lilestrema i Sarpsborga, koji su ugroženi. U poslednjem meču ekipa je teško izgubila od Vikinga sa 3:0 u gostima, iako je pre toga uspela da izbori dve pobede nad Sarpsborgom od čak 7:1 i Bode Glimtom od 1:0. Naročito je trijumf nad Bodeom bio iznenađujuć, jer tim sa severa je godinama dominantana u Elitserijenu. S druge strane, Bran se bori za titulu i već je sustigao Bode Glimt po bodovima. Ipak, Bran je odigrao meč više, tako da je rano za radovanje. U poslednjem meču Bran je na svom terenu savladao Kristijansund sa 2:1, oporavivši se od poraza na domaćem terenu od Moldea sa 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara