©Reuters
©Reuters

Srbi na radaru CSKA: Vladimir Ivić konkurent Marku Nikoliću

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.24. | 10:45

Moskovljani razmatraju opcije za mesto šefa stručnog štaba

Uspeo je Vlarimir Ivić da u sezoni iza nas privuče veliku pažnju na kormilu Krasnodara, ali je u završnici trke izgubio poverenje rukovodstva. Ceh usled nepravednog poteza čelnika i odluke da uskrate Srbina da se bori za titulu, na neki način došao je na naplatu u završnici sezone, te su Bikovi trku završili iza Zenita.

Od odlaska sa klupe Krasnodara Srbin je bez angažmana, ali je izvesno da će vrlo brzo nastaviti da prikuplja trenerski staž s obzirom na to da ga kao opciju za šefa stručnog štaba razmatra niz evropskih klubova.

Izabrane vesti

Tokom prethodnih dana Ivić se pominjao kao kandidat za klupe Ferencvaroša i Fenerbahčea, a najnovija vest stiže iz Rusije odakle tvrde da je u najužem krugu kandidata za mesto šefa stručnog štaba CSKA.

Kako ističe dobro obavešteni ruski novinar Ivan Karpov, moskovski klub razmatra nekoliko imena, od kojih su najozbiljniji kandidati trener Krila Sovjetov Igor Osinkin i Srbin Vladimir Ivić.

Isti izvor međutim se ograđuje da nikome još nije ponuđen ugovor, kao i da klub nije definitivno doneo odluku da se rastane sa Vladimirom Fedotovim, aktuelnim šefom stručnog štaba.

Podsetimo, na radaru CSKA se našao još jedan srpski strateg - Marko Nikolić koji se nedavno rastao sa Šabab Al Ahlijem.

Angažmanom nekog od dvojice srpskih stratega proširila bi se kolonija koju trenutno čine Milan Gajić i Saša Zdjelar.


tagovi

RusijaCSKACSKA MoskvaVladimir IvićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara