Komentari na vest

Travnjaci Nemačke, čuvajte se jedinog saudijskog kralja: Mitar pred EURO navukao novu krunu (VIDEO)

A

Ajdehoven

pre 25 dana

Axa aaaa decica koja navija za zvijezdu i vidicev mancester :) kaze da kada daje golove zalizani prevarant egoista onda je arabija fullll. A kada mitrovic daje golove onda je smesna liga. Decice sto skupljate slicice laznjaka koji se furao da je najbolji,koji sijucete shvatite da je Game Over!!!!!!!!
S

Srbija 1999

pre 25 dana

Ahahaha...kikiriki liga. Moj dede pokojni bi bio najbolji strelac. Realno smo zadnji na Euro.
D

Džukela klasična

pre 25 dana

Deca Partizana dominiraju širom sveta, deca komšinice zato imaju vedetu poput Mijailovića
c

ccc123

pre 25 dana

Napad dobar, odbrana suplja, samo sto nije Zvezdina 😁
Z

Zvezda 91

pre 25 dana

Ime ti sve govori 😀
P

Pećko Pivo

pre 25 dana

Ako se pogleda doprinos reprezentaciji, Mitrović je ubedljivo najbolji srpski fudbaler svih vremena. Jeste da nije imao uspešnu karijeru u francuskoj Bastiji ali ipak...najbolji ikad. Batalite Vidiće, Stankoviće i ostale trkače i fizikalce u velikim klubovima, njihov doprinos je jednak Gudurićevom u košarkaškoj reprezentaciji.
j

johanes15

pre 25 dana

dzajic je bio najboji igrac evropskog i u najboljem timu drugog evropskog, piksi u najboljem timu svetskog, sekularac u najboljem timu svetskog. mitrovic je u najboljem timu kupa zorice brunclik sa reprezentacijom
G

Gooxy

pre 25 dana

Otkud tolika mrznja prema Mitrovicu od strane crvene sekte?kako vas je uvrjedio taj covjek?mitrovic je trenutno jedan od boljih napadaca na svjetu sto se tice igre glavom
P

Paull

pre 25 dana

Ma ko ga mrzi? Evo ja sam zvezdas i prosto obozavam tog decka. Ima srce ko kamion covjece. A ovi sto s..u po int ,budale obicne.
r

realnoooo

pre 25 dana

koliko je veliki fudbaler vidi se po interesovanju klubova ligw petice. Pravo mjerilo koliko vrijedi. Ostace upamceno da nikad gori fudbal Srbija nije igrala nego sa njim. Ljudi budite realn.
H

Hahahahaha

pre 25 dana

Srbija nikada nije igrala bolji fudbal nego sa njim. Očigledno pratiš fudbal od juče pa se ne sećaš poraza od Makedonije, Estonije, Azerbejdžana, Slovenije i ostalih supersila
S

Srbija 1999

pre 25 dana

Slazem se ali je liga rangu srpske lige.
N

Nenad B.

pre 25 dana

Čuj liga u kojoj igraju Ronaldo, Benzema, Malkolm, Brozović, Mitar, Sergej, Mane, Nejmar.... rang srpske lige. O trenerima da ne pričam, stadionima, publici, budžetima. Stvarno se svašta ovde da pročitati.
R

Realnooo

pre 26 dana

Mozete zamisliti kakvi su ostali ako nam je ovo najbolji fudbaler. Nikakvo interesovanje za njim u ligi petice a Fulam puno bolje igra bez njega.
L

Liga sampinjona

pre 26 dana

Bivsi fudbaler ,sada rekreativac...
S

Soichiro

pre 26 dana

Darko pancev se nadavao holova jer je imao neko da ga gadja a njegovo je da s krece... Kad je otisao u tim gde nema asistente ispao je najgori centarfor ikada... Da je mitar igeao u premijer ligi u timu gde gaje napadacki fudbal sa gadjanjem centarfora u 11 metara, bio bi vise nego efikasan... Nazalost zaglavio je u timovima koji se bore da ne prime gol... Otprilike tako igra i u repki... Kad napadamo on daje, kad igramo ko babe ne vidi se... Italijanska liga osim cetri kluba je jadna
N

NasmejahSe

pre 26 dana

Daj ne lupajte,mi nemamo jednog krstenog igrača a ni trenera.Vlahovic mitrovic kostic SNMS pavlović, mićko....užas,jedino ovaj samardzic i ilic sa golmana petrovicem sto daju nadu da će kad neznalica pixi ode igrati bolje
D

DDF

pre 26 dana

Nekog velikog kvaliteta u ligi S.Arabije da se ne lazemo nema i nece ga biti,vecina igraca u godinama za penziju,igraci koji su mogli a nisu postali vrhunski igraci,igraci prosek koji nikada nisu igrali u klubovima koji u svojim ligama tavore oko ili ispod sredine...glavna razlog za odlazak igranja u S.Arabiji je ogroman novac koji nijedan igrac ne moze da zaradi u evropskim klubovima za 5 i vise godina igranja,naspram jedne sezone u S.Arabiji gde novac nije oporezovan tabele...glavna
p

pa da

pre 26 dana

Kakav Ronaldo kskvi bskraci. Taj je jedino mogao da igra dok mu je mentor u Realu bio Perez. Padavicar je izvodio penale davao golove iz ofsajda a Perez mu stelio zlatne lopte. Dok su se klinci palili na to i uporedjivali ga sa Mesijem.
N

Nenad1246

pre 25 dana

Boli me patka i za Mesija i za Ronalda u principu za sve njih ali dal si ti dečko gledao njega u Mančesteru? Veruj da nisi jer da jesi nebi ovako lupao.
D

Drvo

pre 26 dana

Koja je ovo liga, šta je bre ovo hahaha
G

GOST 510

pre 26 dana

Liga gde igraju mnoge najveće svetske zvezde i gde u skoro svakom klubu imaš po 8 stranaca od kojih bi većina bili najbolji igrači u našem prvenstvu.
S

Siđi sa drveta

pre 26 dana

Liga gde igraju CR7, Benzema, Nejmar, Neves, Malkom, Mitrović, SMS, Brozović, Mane, Firmino, Kante, Kulibali, Bonu, Ospina..
j

johanes15

pre 26 dana

druze, to su ispusene mustikle, igraci koji u evropi mahom vec godinu dve nisu pravili nikakvu razliku, a oni koji jesu poput nejmara i benzeme otisli su u tu ligu da bi se sprdali, kao i mesi u ameriku i imaju pravo na to
8

8

pre 26 dana

Video probao i shvatio da nije kalibar za Englesku Premijer ligu na 129 utakmicaa dao 38 gola , bolje u arabiju neka se igra za debele pare .
F

Fontana9

pre 26 dana

Shvati da je Mitar br1 spic u rep. a ne tvoj debeli Jovic . Drugo, I tih koliko datih golova u Engl. su uspeh treba ih dati,a ti sedi i pisi i mrzi to je tvoj krajnji domet.
x

xnxx

pre 25 dana

kao prvo nece mu niko reci hvala za par godina, kao drugo decko je za fulam u cempionsipu pokidao onu sezonu, igra za svoju dusu
P

Pobeda je resenje

pre 26 dana

Neka da tri gola Engleskoj i da Srbija pobedi i sve je okej.
A

Alexis9

pre 26 dana

Kakve komplekse nabise srbi ronaldu poslednje 2,3 godine 🤣
P

Pizza boy

pre 26 dana

Dobar je za jedno 15 do 30 minuta ozbiljnog fudbala
n

nemanja1512

pre 26 dana

cuvajte se kralja, kralj u svoj prajmu otisao u arabiju hahahahhahahahahahahhaha
J

Jajnoool

pre 26 dana

Treba dodati, da je Bono po mom mišljenju, najbolji penal-goša na svetu trenutno. Ako se igrač odluči da mu šutne po zemlji, automatski su mu šanse 40% spram 60% za Bona. što je pomalo nerealno ali istinito. Strašasn golman
M

Martinez i on

pre 26 dana

Mrtva trka ko bolje brani penale... I Argenticu je tesko dati gol iz penala, pun je nekih psihičkih igrica...
o

oaaaaaaa

pre 26 dana

Voleo bih da Mitar startuje na Euru sve 3 i ako ne pipne loptu jer ima 100 kila i ne zna sprint da istrci vise ali bih voleo da startuje radi ovih strucnjaka sto ga ovakvog vole i sto su u njega ludo zaljubljeni. Neka sedi napadac Juventusa na klupi nema veze, igrace i on jednom od starta valjda... Sa nekih 32 godine mozda..
O

Opušteno

pre 26 dana

Igraće Mitrović i Vlahović zajedno al neće igrati Jović, profesionalni grejač klupa i dodavač flašica sa vodom
M

Messi GOAT

pre 26 dana

Penaldo opet isponizavan.
B

Baxter88

pre 26 dana

Jaooooo ovaj otisao tamo gde se fudbal igra rekreativno slicno kao i u Americi otprilike, dao 156 golova u toj amaterskoj ligi i sad je bog fudbala a videcemo dal ce se videti na terenu protiv ozb ekipa poput Engleske i Danske...
O

Obi Mikel

pre 26 dana

Mitar u top 3 najboljih igrača glavom u istoriji fudbala. Bukvalno baciš frljoku u kazneni i velike su šanse za gol
m

mozda

pre 26 dana

ako nisi cuo za klosea birofa i ostale
O

Obi Mikel

pre 26 dana

Gledao ih, ma smešni su Mitar glavom udara bruka. Ne znam podatak koliko je postigao golova glavom u karijeri, mislim da nije humana cifra. Gospoda iz Mocarta bi mogla da nas počaste tim podatkom
И

И

pre 26 dana

Čovek je potpuno u pravu. Mitrović je u tom JEDNOM segmentu možda i najbolji ikad. Gledao sam i ja Luku Tonija, Klosea, čak i neke niske igrače koji su izrazito bili dobri glavom, poput Tima Kejhila i drugih, ali niko ne udara loptu glavom kao Mitar. Čak nisam siguran ni da mu spustiš loptu na iste pozicije, da bi uspeo nogom da pogodi to što pogadja glavom.
P

Pjer

pre 26 dana

Zaboravi ti mnoge...Klose,Krauc jedino glavom znao,Batistuta,Luka Toni...Zigic...
j

johanes15

pre 26 dana

не волим га ни најмање и сматрам да је често био погрешно гуран са Месијем у неку трку, али Кристијано Роналдо је врло вероватно најбољи играч главом у историји фудбала или макар у последњих 20-25 година. пре тога је такође било одличних у том сегменту, неки имају аргумената попут поменутог Клосеа, али мислим да је Роналдо највише важних голова дао главом
O

Optimus Prime

pre 26 dana

Mance je bio strasan u igri glavom. Ali zadnjih 7-10 godina Mitar je top u tome. On na centarsut koji ide i visini one stvari on hvata glavom u padu ne volej pa da je zune preko gola. Kad bi dao 2-3 gola u grupi to bi bilo do kese!
C

Che Gile

pre 25 dana

Oliver Birof, kod nas Dusan Bajevic, Vojin Lazarevic.
S

Sherlocked

pre 26 dana

Nas kljusan je doktor , svaka mu cast. Niko nema njuh kao on
D

Delija NBGD

pre 26 dana

Svaka cast Mitrovicu ali se nadam da nije zaboravio kako se igra u Evropi i sa kim ce igrati. Ovde je dao 40 golova pored ovih arapskih balvana, sada cemo ga videti protiv Kjaera naprimer da li moze.
G

GoranT80

pre 26 dana

Ti si zaboravio da su ti "arapski" balvani namučili i pobedili Argentinu u grupi na SP. To je preozbiljna liga sa gomilom vrhunskih stranih igrača. Samo mi još reci da Danska ili Belgija imaju bolju ligu od njihove.
G

GostQ

pre 26 dana

Ma vazi, imali igraca vise duze od pola sata, imali za trecinu manje udaraca, i pobedili na penale. Koliko preterujete ponekad, prosto neverovatno.
H

Hahahaha au

pre 26 dana

I? Kao prvo Al Hilal nije imao igraca vise pola sata nego 20 minuta. Kao drugo Al Hilal je posle dobio jos jedan crveni, tako da je Al Nasr cele produzetke igrao sa igracem vise. Ni to nisu uspeli da iskoriste. Imali su sansu i preko penala da dodju do trijumfa sto takodje nisu uspeli. Al Nasr nek upise da su imali vise udaraca na gol, Mitru i druzini ide trofej!
S

Scaloneta

pre 26 dana

Uništ CR ovaj Al Nasr, od kako je prešao tamo oni se raspadaju ne mogu trofej da uzmu. Suuuuuiii hahahahha
S

Sherlocked

pre 25 dana

Pa samo od njihovog ukupnog broja datih golova oduzmi Ronaldovih 30 i nesto pa vidi kako ih je upropastio.
B

Babaroga

pre 26 dana

Jedino su dve stvari sigurne u životu: gol Mitrovića i smrt. Svaka čast doktoru ove igrice, nastavlja da gazi sve i svuda. Ostaje žal što je bio povređen za polufinale azijske LŠ, i tu bi uzeli trofej i bilo bi 4/4 al biće prilike sledeće sezone. Hvala Al Hilalu na lovi ove sezone. Mitrooos on faaaaajr jooor diiiifeeenssss iiiz teeerifaaaaj
B

BravoGoros

pre 26 dana

Koga briga za 0:6 najbolja Liga na svetu. A kada kraju prideva sve i tvog reprezentativca Popa to nista tisina o takvim majstorima samo pljuvacins
S

Sherlocked

pre 25 dana

@babaroga koliko ti brate imas godina 12 ? Strasno kakve gluposti pises.
G

Gosttt

pre 26 dana

Hahahaha, vazi. Bivsi igrac.
m

molim?

pre 26 dana

Turio ga Mitar, svaka čast.
B

BBC

pre 26 dana

phil foden 1 min 1 - 0
l

laker

pre 26 dana

nakon ove tekme mislim da 100% startuje na Euru, mada nemam nista protiv, dok Vlahovic gleda trke formula ovaj reseta protiv jednog od najjacih klubova tamo
o

oaaaaaaaa

pre 26 dana

Inace je isto davati golove ovoj cunga lunga ligi i davati golove Atalanti i Interu naprimer. Ma nema veze Srbi se u sve razumeju pa tako i u fudbal, zato smo u njemu jako uspesni! 💪🤡