Komentari na vest

Vilander se vratio na fabrička podešavanja: Novak više nije drugačiji od ostalih

Ж

Жика.

pre 19 dana

Вероватно ће рећи лако је Новаку нису ту Роџер и Рафа.
N

Novak majstor

pre 19 dana

Vilander je sklon davanju oprečnih izjava u roku od 3 dana , ako Djokovic prodje u polufinale uz dobru igru u sl. sredu će reći kako nije video takav tenis u životu . Uglavnom čovek priča sve što mu dodje od vlasnika te televizije gde radi , tj od gazde gde je zaposlen - ništa posebno čudno .
P

Pppppp

pre 19 dana

U svoj ovoj prici je jedno sigurno, a to je - Svako ko ima drugacije razmisljanje od nas nam je neprijatelj. Pa valjda je nedje i kompliment kad se za igraca, koji je dosao u 37. godinu, kaze da vise nije drugaciji od ostalih….I to je tako, jednostavno igrac u tim godinama gubi na snazi i ne moze da dominira kao prije…
P

PomesaoSve

pre 19 dana

Samo je jedno prevideo da u 37 godina ni nadal ni federer nisu igrali tenis. Sto su odigrali odigrali su do 35te. Novaković 37 godina i prvo mesto u tim godinama ostave vasiona,tj.granica koja nikada neće biti oborena. A teniseri sto ne mogu u da mu uzmu tri GS od 8 u zadnje dve godine neka se tek stide. A biće da su preslabi za matorca.
T

TD

pre 19 dana

Molim? Federer nije igrao tenis u 37. godini ili sa 37 godina? Ko je ono igrao u finalu Vimbldona 2019. sa nepunih 38 godina?
K

Kome

pre 19 dana

su bitni tvoji komentari .....
R

Repac Plandište

pre 19 dana

Da, trenutni nivo Noletovog tenisa nije dovoljan za titulu. Ne treba biti teniski ekspert da bi to video. Medjutim to je Novak Djokovic. Njegovi su limiti i dalje ogromni. 90 posto njegovog najboljeg tenisa je i dalje garant titule u Parizu. Sa ovim su se složili...
S

Srdjan 2955

pre 19 dana

Kako vas ne mrzi vise da komentarisete i ovjavljujete sta je Vilander izjavio. Cinjenica je da je Djokovic slabije poceo sezonu, i da je Vilander to prokomentarisao na svoj nacin, i odmah Vilander mrzi Djokovica.
g

ghost11

pre 19 dana

Samo nek bacaju što više hejta, to samo može da motiviše Novaka
G

Gost X

pre 19 dana

Da da evo vidim Nadal koji nije na 100% osvaja turnire. Federera je tukao ko je stigao poslednjih par godina njegove karijere, a Djokovic koji i kad nije na 100% opet igra zavrsnice turnira. Malo vise postovanja za najveceg ikada, coveka koji je prosle godine osvojio 3 GS i igrao finale 4. GS i koji je i dalje 1. na svetu.
N

No.1

pre 19 dana

Priča o jedinstvenom stilu igre. Ovde ljudi brzo zaboravljaju kako je RF bekhend igrao gripom (drškom) a ne glavom reketa dok je Nadal pri smeču izvodio dupli axel sa reketom u dupetu. Bilo je fantazija za gledati!
S

Sherlocked

pre 19 dana

Pa moze se reci da je Vilander u pravu. Ovog momenta je tako i to svi vidimo takva mu je igra , sam je sebe doveo u ovakvo stanje..
N

NovakMetla

pre 19 dana

A ti znas tenisera nekog u 37 godina kojinje harao u to vreme i osvajao od 32ge npr 10GS. Ne bulazni bolje. Novak je jedan.
R

Repac Plandište

pre 19 dana

Cemu hejt. Covek je u pravu. Ako Nole ne podigne nivo igre nema nista od titule. Onaj zabar je zaheban ko kratko cebe i ne samo on. Nole je najbolji svih vremena. Nole je u godinama i vec sumnjaju da je to kraj ili bar pocetak kraja njegove karijere. Uh kako bi bilo lepo da im opet po ko zna koji put zacepi usta. Sa ovim su se složili...
E

Egost

pre 19 dana

Slažem se, čemu hejt, samo neki senzacionalizam i da se sa nekim svađamo i glođemo, ako nam je Vilanderova konstatacija najveći problem, onda super
Z

Zokilii

pre 19 dana

Sta je u pravu?Uredu za Djokivicevu igru ako je ne podigne,a ko ga zivog mogu dobiti Nadal i Federer ako i oni nisu na 100 posto?Po cemu su jedinstveni?Pa videli smo Nadala,ne nego su oni uvek jedinstveni za ovi nakazu!Samo da se vecito umanji Novak.Bolestan covek.Svaka'budala zna'ako nisu na 100 posto ni Djokovic ni Nadal ni Federer nemogu da osvoje titule ....nemoze niko