Voša kuva i diže temperaturu pred leto: Rumun novi desni bek Novosađana

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.24. | 12:58

Na Karađorđu predstavili novog igrača

Takmičarska sezona tek što je završena, a Vojvodina je punom parom krenula u reorganizaciju igračkog kadra. Njegoš Petrović je i zvanično otkkupljen od Granade, šapa je stavljena na Marka Veličkovića, a dok se očekuje epilog pregovora sa Lučancima na stadion Karađorđe stigao je desni bek Mihai Butean.

Rumunski internacionalac stigao je kao slobodan igrač u Staru damu pošto mu je istekao ugovor sa Hermanštatom, a iz Vojvodine su istakli zadovoljstvo postignutom saradnjom sa igračem za kojeg su dugo bili zainteresovani.

Izabrane vesti

Butean, koji je sa Vojvodinom potpisao ugovor do 3 godine, istakao je da je srećan što je došao u tako veliki klub.

"Veoma sam srećan što sam postao deo porodice Vojvodine, ovo je izazov za mene, ali spreman sam da dam sve od sebe da postignemo timske ciljeve. Uveren sam da će stvari ići samo uzlaznom putanjom i imam veliku želju da sa Vojvodinom osvojim trofeje i proslavljam uspehe zajedno sa navijačima ovog velikog kluba", rekao je Rumun.

Butean je dosadašnju karijeru proveo nastupajući za brojne klubove u svojoj domovini. Karijeru je počeo u Univerzitatei iz Kluža, a kasnije je igrao za Astra Đurđu, Akademiku Klinče, Kluž, Gaz Metanu i Kindiju pre nego što je leta 2022. stigao u Hermanštat.


tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara