Sada je i zvanično: Razišli se Radnički i Joksimović

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.06.24. | 12:41

Nišlije traže novog trenera, a kragujevački strateg karijeru gotovo izvesno nastavlja u Mladosti iz Lučana

Možda to više i nije vest, jer smo je više puta nagovestili prethodnih dana, ali sada je makar ozvaničena: Radnički iz Niša i trener Dejan Joksimović se definitivno razilaze.

Kragujevačkom stručnjaku, koji je Radnički, podsetimo, preuzeo sredinom marta, krajnje ugroženog na tabeli, pa ga serijom od 17 osvojenih bodova u sedam vezanih mečeva bez poraza izvukao iz opasne zone i u turbulentnom plej-autu nekako doveo do luke spasa, istekao je ugovor na kraju sezone. Dve strane sele su za sto, ali se nisu dogovorile o nastavku saradnje, već su prijateljski pružili ruku i međusobno poželeli sve najbolje u budućnosti.

Izabrane vesti

Fudbalski klub Radnički se zahvaljuje Dejanu Joksimoviću na dosadašnjem trudu i radu, koji je uložio tokom boravka u Nišu. Menadžment kluba danas počinje sa intenzivnim pregovorima sa kandidatima za budućeg trenera našeg kluba“-objavio je Radnički na društvenim mrežama, uz dodatak da će rukovodstvo niškog kluba diskontinuitet sa dosadašnjom praksom česte promene trenera pokušati da demonstrira tako što će narednom strategu ponuditi ugovor na dve godine.

Na drugoj strani, prijateljski razlaz sa Nišlijama potvrdio je i sam Joksimović:

Onako kako smo sarađivali, tako smo se i pozdravili. Nisam imao niti jedan problem tokom boravka u Nišu. Pamtiću taj period karijere po uspešnoj rezultatskoj misiji, a na rastanku sa ljudima iz rukovodstva složili smo se da ne bismo imali ništa protiv da nam se putevi u nekoj budućnosti možda ponovo ukrste“-istakao je Joksimović.

Ako je do danas i bilo neke dileme, više ne bi trebalo da je bude. Onako kako je već nagovešteno, Joksimović će gotovo izvesno u narednoj sezoni predvoditi Mladost iz Lučana. Ozvaničenje te saradnje očekuje se u narednih par dana.



tagovi

Dejan Joksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara