©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (sreda): Sada može i sneg da padne...

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 23:05

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DINAMO B. – LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,87) – rezultat 1:0

Ludogorec je preživeo neprijatno gostovanje u Gruziji, izgubio je samo 0:1, odbranio prednost iz prve utakmice (3:1) i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. A tamo ga čeka ponovo Dinamo, šampion još jedne od država SSSR-a, Belorusije.

Opširnije OVDE

HENAN – GUANKSI (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:0

Liga kup Kine ponudio nam je danas nekoliko zanimljivh parova, kao i kladilačkih tipova među kojima je i ovaj. Srećom, prošao je i pored očigledne napetosti.

ŽEĐANG – ŠANGAJ PORT (tip 2, kvota 1,47) – rezultat 1:2

Vodeći tim kineske Superlige pokazao je da se zasluženo nalazi na liderskoj poziciji i danas u okviru Liga kupa gde je savladao rivala iz lige, trenuntno šestog na tabeli.

ULSAN – INČON JUN. (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:0

Ulsan, koji su ujedno bori za titulu u Južnoj Koreji 1, danas je protiv opasnog rivala uspeo da slavi i plasira se u polufinale tamošnjeg nacionalnog kupa.

LARN – RIGAS (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:4

Litvanci, predvođeni Darkom Lemajićem, koji se u ovom meču upisao i u listu strelaca i u listu asistenata, pregazili su u dva meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona slabašnog rivala iz Severne Irske sa ukupno 7:0

HARTS – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 1:5 Premijerligaši polako privode kraju pripreme za novu sezonu do koje je ostalo još manje od dve sedmice, a večeras se u Edinburgu u svetlom izdanju pokazao Totenhem.

VOLSOL – A. VILA (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:3 Upalili su se motori Aston Vile, na red je došla prva pripremna utakmica za novu sezonu. Na drugoj strani terena bio je nižerazredni Volsol, a najzanimljiviji detalj utakmice je što je prvi put u dresu novog kluba zaigrao Kosta Nedeljković, dosadašnji desni bek Crvene zvezde.

Opširnije OVDE

STRUGA – SLOVAN B. (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 1:2 Još jednu pobedu protiv makedonske Struge ostvario je Slovan iz Bratislave. Ovoga puta 2:1. Ukupno to je 6:3. Računajući i pobedu Ružonberoka prošlog četvrtka protiv Tobola (5:2), predstavnici Slovačke obezbedili su svojoj zemlji 0,750 bodova za nacionalni koeficijent i skok preko Mađarske na Uefinoj rang listi.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

DIFERDANŽ – KI KLASVIK (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:0

Iznenađenje predstavlja eliminacija luksemburškog šampiona Diferdanža i pored poraza od 0:2 na Farskim Ostrvima u prvoj utakmici. Luksemburžani ozbiljno napreduju poslednjih godina, i na reprezentativnom i na klupskom nivou, te se očekivao preokret večeras. Ipak, crveni karton u 34. minutu za domaći sastav imao je ozbiljan uticaj na konačan ishod.

Opširnije OVDE


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara