REZZIME DANA (nedelja): Španci su bili pun pogodak

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.07.24. | 23:08

Pogledajte ko vam je 14. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO
ŠPANIJA - ENGLESKA (
tip 1, kvota 2,65) - rezultat 2:1 (0:0)

Španija slavi! Španija je na evropskom tronu po četvrti put! Zasluženo. Možda su Englezi odigrali jednu od boljih partija na ovom turniru - verovatno i najbolju ako bismo računali samo drugo poluvreme - ali kako su se, doslovno rečeno, dovukli do Berlina, više od časnog poraza nisu zaslužili. Mada je delovalo u jednom času da bi mogli da se još jednom izvuku... Španija - Engleska 2:1!

OPŠIRNIJE OVDE

JURGORDEN - VERNAMO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0 (1:0)

Jurgonen je sa minimalnim rezultatom došao do nova tri boda. Situacija iz 17. minuta i dobra akcija koju je uspešno završio Deniz Humet je bilo dovoljno protiv Vernama čime je domaćin nastavio trku za prvoplasiranim Malmeom

KLUŽ - DINAMO BUKUREŠT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2 (1:2)

Rumuni još jednom nisu razočarali. Ni istinske ljubitelje fudbala, a ni kladioce. Pet golova u mreži, preokret domaćina i ono najvažnije - pobeda Kluža.

ALDOSIVI - ATLANTA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1 (1:0)

Dosta ničega, pa onda vatromet u nadoknadi vremena drugog poluvremena i dva postignuta gola. Na kraju pobeda domaćina za kojeg je bila stavljena lepa kvota.

VILJA MITRE - CIRKULO DEPORTIVO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0 (1:0)

Nisu fudbaleri Vilja Mitre dopustili da svojim navijačima prirede neočekivani šok. Po jedan gol u oba poluvremena su bila dovoljna za rutinsku pobedu. A i rutinsko zaokruživanje tog para na tiketu.

PRECRTANO
ALKARAS - ĐOKOVIĆ (
tip (-1,5)H2, kvota 2,28) - rezultat 3:0

Mogao je 14. jul 2024. da se pamti kao još jedan odeljak epopeje Novaka Đokovića, kao dana kada je podigao 25. grend slem pehar, kada je osmim vimbldonskim trofejem ukrao još šaku slave i prestiža ljubimcu londoske aristokratije Rodžeru Federeru. Mogao je još jedan teniski blokbaster i sudar generacija da posluži za nove ode čoveku koji je mesec dana nakon operacije meniskusa čistio konkurenciju na Centralnom terenu sve do finala. Ali, u velikom finalu sa Karlosom AlkarasomNovak Đoković se nije pojavio. I zato se je teniska istorija dobila drugačije poglavlje, zato nakon poslednjeg poena u dvoipočasovnom finalu nije svirala srpska violina ka u prethodne dve nedelje, već se vimbldonska publika poklonila čoveku koji je protiv najboljeg svih vremena držao solistički koncert - 3:0 (6:2, 6:2, 7:6).

OPŠIRNIJE OVDE

SOL DE MAJO - CIPOLETI (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1 (1:0)

Izgubio je domaćin bodove protiv pretposlednjeg tima u grupi 1 argentinskog prvenstva. Golom Zapule u 27. minutu je Sol de Majo poveo, međutim izdržao je samo do početka drugog poluvremena kada gosti poravnavaju rezultat koji je ujedno bio i konačan.

KAJRAT - ŽENIS (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:1 (0:0)

Ozbiljno se namučio Kajrat u duelu sa Ženisom. Toliko da je na kraju zadovoljan što je uopšte stigao do i jednog boda. A bio je veliki favorit na papiru.

GERMINAL - CD RINKON (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 0:0

Slaba fudbalska predstava između Germinala i RInkona. Mreže su mirovale svih 90 minuta, a svi koji su tipovali na domaćina su se grdno prešli.

ESTUDIJANTES - ALMIRANTE (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:1 (0:0)

Kakav šok za igrače Estudijantesa. I to na samom kraju meča, u 84. minutu! Ostaje nepoznanica da li je Almirante došao na ovo gostovanje sa idejom da uzme tri boda, ali tri boda uzeo jeste.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara