REZZIME DANA (nedelja): Još samo da je Fođa ispoštovala...

Vreme čitanja: 4min | ned. 08.09.24. | 23:10

Pogledajte ko vam je 8. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PORTUGALIJA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:1

Škoti su bili na pragu senzacije u Lisabonu, ali su im opet na kraju slomljena srca. Škotska je pre tri dana nezasluženo poražena od Poljske (2:3) golom iz openala u 97. minutu, a večeras joj je presudio vamvremenski Kristijano Ronaldo u 88. minutu.

Opširnije OVDE.

SLOVAČKA - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Slovačka je trijumfovala protiv Azerbejdžana 2:0 u utakmici drugog kola C divizije Lige nacija, a najupečatljiviji potez na utakmici načinio je upravo Hancko. Bivši igrač praške Sparte je u 26. minutu primio loptu pored leve aut linije, prvim korakom napravio džinovsku prednost u odnosu na primarnog čuvara, špartao do gola gostiju i servirao gol na tacni Davidu Strelecu. Sve je to ličilo na jednu blažu verziju onoga, što je Lionel Mesi učinio Hrvatskoj u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Kada Hancko krene u prodor - on tutnji kao gromovi nad Tatrama, kao što kažu stihovi slovačke himne.

Opširnije OVDE.

ŠVEDSKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:0

Posle pobede na gostovanju Belorusiji pre tri dana, ekipa Jona Dala Tomasona rutinski je savladala Estoniju 3:0 i došla do učinka od maksimalnih šest bodova u septembarskom reprezentativnom terminu. Na stadionu u Solni, Đekereš se u strelce upisao dva puta, a Isak jednom.

Opširnije OVDE.

ŠVAJCARSKA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:4

Igrala je Crvena furija nalik onome što je predstavila ljubiteljima fudbala na turniru u Nemačkoj. Efikasno i pametno. Tim Luisa de la Fuentea je pokazao napadački potencijal kakav nije na stadionu „Rajko Mitić“ i defanzivnu racionalnost u trenucima kad je ostao sa igračem manje, usled isključenja Robina le Normana. Ispostavilo se da ga ništa nije uzdrmalo, jer je toliko moćan, kvalitetan i siguran u ideje da je konačnih 4:1 pokazatelj da u ovom času može maltene rutinski dobija mečeve.

Opširnije OVDE.

HRVATSKA - POLJSKA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Hrvatska je ceo meč razbijala Poljsku, ali nije uspevala da nađe put do mreže. I da ne beše večnog Modrića, možda bi se potvrdilo ono nepisano pravilo o promašenim šansama i kazni. Ali, Modrićeva lepotica iz slobdnjaka je pronašla mesto gde nisu mogli da je zaustave ni svi bogovi sreće koji su večeras bili uz Poljsku.

Opširnije OVDE.

DANSKA - SRBIJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0

Može se ponekad na trud, energiju, zalaganje, ali mora ponekad da se pokaže i fudbalski kvalitet. Umešnost s loptom. Da se napadne, da se postigne gol. Sve ono čega nije bilo u igri reprezentacije Srbije večeras u Kopenhagenu i zbog čega je pretrpela poraz od Danske u meču drugog kola Lige nacija – 2:0.

Opširnije OVDE.

VILJA MITRE - KAMIONEROS (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:1

Nije Vilja Mitre dozvolio da ubedljiv poraz u prošlom kolu (0:3) ostavi traga. Ekspresno se vratio na pobednički kolosek savladavši večeras Deportivo Kamioneros. Pitanje pobednika bilo je rešeno već do pauze pošto je domaćin na istu otišao sa tri gola prednosti. Gosti su početkom drugog dela uspeli da smanje zaostatak, ali ne i da unesu neizvesnost u meč.

DEF. DE BELGRANO - DEF. UNIDOS (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:0

Klizio je Defensores de Belgrano ka trećem uzastopnom remiju bez golova, više od osamdeset minuta nije uspevaod da slomi otpor gostiju, ali je to učinio u finišu. I to iz penala! Preciznim udarcem sa bele tačke Agire je doneo domaćinu prednost, da bi je samo pet minuta kasnije isti igrač i duplirao, obezbedivši svom timu mirnu završnicu.

SEARA - OPERARIO (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:1

Dramatičan, vrlo uzbudljiv i sadržajan meč u trajanju od preko 100 minuta imali smo priliku da gledamo u brazilskoj Seriji B. Domaćin je u finišu prvog poluvremena stigao do prednosti, sredinom drugog je duplirao, ali su gosti uspeli da zakuvaju meč pogotkom u šestom minutu nadoknade. Usledila je prava drama, po jedno isključenje na obe strane te je nadoknada trajala praktično kao jedan produžetak, ali ni pored toga Operario nije uspeo da dođe do boda.

PRECRTANO

FOĐA - MONOPOLI (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:4

Debakl Fođe kod kuće! Imao je domaćin obećavajuć start, poveo golom u 6. minutu, a onda - potop! Monopoli je izjednačio u 15. minutu, već u 18. preokrenuo rezultat, da bi u drugom poluvremenu overio trijumf sa još dva pogotka nanevši rivalu bolan poraz.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara