(Star sport)
(Star sport)

Idi mi, dođi mi: Ivica Iliev treći put sportski direktor Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 13:44

Za utorak zakazano obraćanje javnosti

Vratio se! Drugi put. Opet je Ivica Iliev sportski direktor Partizana. Danima je najavljivano, a danas potvrđeno da će nekadašnji krilni napadač biti još jedan povratnik na crno-belu stranu Topčiderskog brda.

Iliev će na funkciji zameniti Ivicu Kralja, koji je preuzeo rukovođenje sportskim sektorom leta 2022, baš kad je njegov imenjak drugi put napustio Humsku. Tada usled neslaganja sa politikom predsednika Milorada Vučelića, upornog u nameri da sačuva na klupi trenera Iliju Stolicu, sa čim se Iliev nije saglasio i zato je rešio da ode. Sada se vraća da sarađuje sa istim čovekom sa kojim se razmimoilazio u stavovima.

Izabrane vesti

Prethodno je već jednom odlazio sa funkcije. Bilo je to u turbulentnom periodu s početka 2019, kad je klupu napustio Zoran Mirković, usled loših rezultata, a Iliev smatrao da je i sam odgovoran, pa se povukao. Privremeno, jer se u klub vratio godinu i tri meseca kasnije, iako je suštinski sve vreme bio tu, u tesnoj vezi sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

U međuvremenu je bilo ideja da posle dolaska Aleksandra Stanojevića na poziciju šefa stručnog štaba Ivica Iliev u paketu uđe u klub, ali je tad javno poručio da „ne prati fudbal“. Evo, sad će da dovodi igrače i pregovara sa njima.

Ako ništa drugo, obnoviće Iliev saradnju sa Stanojevićem, jer su bili saigrači u Partizanu, potom mu je Stanojević bio trener u svom prvom mandatu, a zatim Iliev njemu direktor u Stanojevićevom drugom.

Premijerno obraćanje javnosti Ivice Ilieva zakazano je za utorak od 14.30 časova.


tagovi

FK PartizanIvica IlievMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara