REZZIME DANA (ponedeljak): Na Islandu se sakrili ziceri

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.09.24. | 23:20

Pročitajte ko vam je doneo novac 16. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LACIO - VERONA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Doveden prošlog leta, ali je tek ovog proradio. Tek godinu dana pošto je plaćen 15.000.000 evra Valentin Kasteljanos opravdava novac kakav Lacio nije dao ni za jednog drugog igrača još od 2020. U prvom kolu nagovestio je preokret protiv Venecije, pre dve nedelje pogodio je i u remiju sa Milanom, a večeras je na istom mestu pogodio za pobedu nad Veronom – 2:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

ANTALIJA - DEMIR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Adana Demir tone sve dublje i dublje. Nikako da se pomakne sa dna. Danas je u gostima Antaliji imala bod u rukama sve do duboke nadoknade, ali je i njega ispustila. Domaćin je poveo u 50 minutu i više od pola sata uspevao da čuva prednost, ali su u finišu uspeli da izjednače rezultat. Ne i da sačuvaju remi, pošto su fudbaleri Antalije preko Samudija u osmom minutu nadoknade stigli do celog plena!

AEK - VOLOS (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Frandzi Pjero je ovog leta napustio Izrael i pojačao AEK u transferu vrednom 3.500.000 evra te već na debiju protiv Volosa uspeo da zatrese mrežu u dresu atinskog kluba koji je na kraju došao do pobede (2:0). Tim koji predvodi legendarni argentinac Matijas Almejda ima dobar početak sezone, pošto su trenutno lideri na tabeli i čini se da bi Pjero mogao da bude važan faktor u borbi za trofeje. Volosu po svemu viđenom predstoji borba za opstanak.

RAJO VALJEKANO - OSASUNA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 3:1

Rajo je nastavio sa dobrim partijama na početku sezone i došao do trijumfa protiv tima iz Badalone kome je ovo bio drugi poraz u sezoni. Nezivesno je bilo do kraja, a tačku na pobedu domaćih stavio je Unai Lopez.

FILKIR - VIKINGUR (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 0:6

Aktuelni šampion i lider vrlo lako je izašao na kraj sa fenjerašem i nastavio borbu sa Breidablikom. Nijednog trenutka nije izgledalo da bi Filkir mogao da ugrozi favorita.

EKSELZIOR - VVV VENLO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0

Domaćin je rutinski savladao Venlo i došao do četvrte pobede u sezoni. Ako imamo u vidu koliko je gost bio u lošoj formi, kec je ovde i delovao kao očekivan.

VALUR - REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 4:1

Domaćini su iskoristili lošu formu Rejkavika kome je ovo bio četvrti poraz na poslednjih pet utakmica. Valur se sada osamio na trećem mestu sa četiri boda više od Akranesa.

PRECRTANO

ALMERIJA - KASTELJON (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:5

Prošlosezonski učesnik Primere doživeo je brodolom na svom terenu protiv Kasteljona. Sve je bilo rešeno u 70. minutu kad je gost stekao tri gola prednosti. Almerija je samo uspela da ublaži poraz.

NORDSJELAND - RANDERS (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Nije dobro krenulo po Nordsjeland. U uvodnih osam kola nove sezone već je prosuo 12 bodova! Večeras ga je na njegovog terenu sapleo Randers. Gosti su čak i poveli preko bivšeg krila Vojvodine Normana Kembela u 78. minutu, ali je domaćin uspeo da izbegne poraz golom u dubokoj nadoknadi.

HAMARBI - NORĆEPING (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Hamarbi polako gubi korak za Malmeom. Po treći put u poslednjih pet kola se sapleo. Ovog puta nogu mu je postavio Norćeping. Imao je domaći tim prednost stečenu u nadoknadi prvog poluvremena i uspešno je čuvao praktično čitavo drugo poluvreme. Ipak, u samom finišu fudbalerima Hamarbija pala je koncentracija što je Hameršoj Mistrati umeo da kazni.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara