Željko i Vanja potpisali saopštenje: Smeta nam kad Grobari vređaju

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 11:02

Stručni štab i igrači Partizan Mozzart Beta protiv scena zabeležnih na Beogradskom sajmu

Nešto potpuno drugačije. Navikli smo da se klubovi oglašavaju saopštenjima u kojima mahom napadaju druge ili traže opravdanja za sopstvene propuste, ali Partizan Mozzart Bet je ponudio dimenziju više, kakva dosad nije viđena na našim prostorima.

Umesto čelnika, saopštenje su potpisali trener i kapiten. Najnovije oglašavanje crno-belih je, zapravo, molba Željka Obradovića i Vanje Marinkovića da se prestane sa uvredama na utakmicama crno-belih. One su zabeležene tokom turnira NIS open air na Beogradskom sajmu. I znate već kome su sve negativne reči bile upućene, da ne citiramo.

Izabrane vesti

Zato, reč imaju najtrofejniji trener Evrope i povratnik u Humsku.

„Na prvom mestu, velika zahvalnost našim sportskim prijateljima, AEK-u i Parizu, koji su došli u Beograd i učestvovali na turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspeha u sezoni.

Navijačima Partizana neizmerno hvala na vernosti, brojnosti i neverovatnoj podršci koju osećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima...Bukvalno na svakom mestu u Beogradu i šire.

Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vređanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vređajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

Efekat koji publika izaziva vređanjem pojedinaca i drugih timova je negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmeriti na podršku timu i pesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vređanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

Snaga Partizana je oduvek bila u tome da igrači i navijači pobeđuju zajedno! Da bismo do pobeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu“, stoji u saopštenju stručnog štaba i igračia prvog tima Partizan Mozzart Beta.

Klub je na uvid dostavio i potpise trenera Željka Obradovića i kapitena Vanje Marinkovića, kako bi se videlo da oni stoje iza ovog saopštenja.


tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićVanja MarinkovićPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara