Komentari na vest

Partizanov suživot sa stresom: Nekad je voleo nadoknadu, sad u njoj pati

G

Grobar 007

pre 2 dana

Navijači Partizana su postali ravnodušni na dešavanja. Veliki broj se odjavio i prestao da gleda ovu istorijsku bruku. Jedan broj navijača i dalje mazohistiški gleda utakmice ne bi li se desilo čudo. Čuda u sportu se vrlo retko dešavaju. Za nas je jedino rešenje kompletan restart. Uprava i kompletan stručni štab, na čelu sa stresnim Stanojem, u AUT. Dovesti Ostoju sa ekipom i dati mu odrešene ruke. Možete da ga ne volite ili iz iracionalnih razloga mrzite, ali čovek je na primeru KKP pokazao koliko je važna organizacija i postavljalje profesionalaca da vode klub. U fudbalu nemamo trenera tipa Željka u košarci i tu se ne sme pogrešiti. Privatizacija FKP je neminovna. Ima toliko prvoligaša koji su privatizovani i rezultati su evidentni.
K

Karlo Veliki

pre 1 dan

Grobar 007, potpuno si u pravu da su normalni uslovi... Medjutim, zna se dobro ko stoji iza svega, pa niko nista ne pokusava. Onaj koji stoji iza ovoga zeli da FKP paćenicki nestane, ne razmisljajuci koje i kakve konsekvence za siru okolinu to moze da ima. Ne bi me iznenadilo da se dogode iznenadjenja po surovosti...Gledao sam grobare kada placu zbog poraza, ili, koje tuga ne napusta do naredne pobede...Takvi mogu resiti slucaj FKP.. Zivim u centru gde je PFC stvarno CENTAR.. Cujem svasta..Mozda si primetio da je menadzment Partizana izbrisan sa interneta... I oni su shvatili da su ugrozeni, sem kreatora namere.Ne zele da im se vide imena, a sve sto drzava planski da Partizanu, oni jos "planskije" uzmu i raspodele.. Blizi se finis...Ja sam bas stari grobar, i po godinama, i po stazu za Partizan, ne znam ti, ali ako si u prilici probaj na internetu da procesljas slucaj "generalnog sekretara FSJ Branka Pejovica".. Istina nikad namerno nije otkrivena...Nekako cim je Sajber uradio to sto je uradio tadasnji predsednik Partizana čuveni Ilija Radakovic,doveo me je u Partizan.. Bio sam nepune dve godine, ali samo ga zbog javasluka i lopovluka napustio. Finis likvidacije Partizana se ubrzava.. Očekujem KREŠČENDO.
G

Grobar 007

pre 1 dan

Počastvovan sam kada "Karlo Veliki" pozitivno odgovori na moj komentar. Pratim Vas Karlo godinama i rado čitam Vaše komentare. U potpunosti ste u pravu. Odlično znam da je rešenje svih naših problema u promeni...Isto tako znam da su oni koji su na čelu FKP nesmenjivi jer dobijaju instrukcije da ni po koju cenu ne napuštaju Partizan, iako bi isti sigurno to hteli. Ja u svim ovim teškim vremenima i očajnom Partizanu vidim početak nečeg mnogo boljeg.

Ivica Gasic

pre 2 dana

Možda i jeste i možda si i u pravu, ali da vidiš kad u ponedeljak Zvezda ne pobedi ili izgubi!! Onda menjate ploču i ide drugačija priča. Derbi im je prekretnica otprilike. Pobede li, okreću sezonu naglavačke, videćete. Čak i sa nerešenim, Partizan dobija krila i ulazi u borbu za neko od evropskih takmičenja!
t

tenkista

pre 2 dana

Hajde lepo samo omladinska liga, da se prave igrači, i onda za 10 godina da se pravi prvi tim, jer ovo je sprdnja kroz šta prolazi FKP poslednje 3 godine
P

Paa

pre 2 dana

Pobedili bi oni ali nema više ko da im sudi nepostojeće penale.
P

Pedja108

pre 2 dana

Ti preokreti protiv IMT-a i Radnika su opšte poznati kako je došlo do toga. Naročito je interesantno kako je sviran penal protiv Radnika u situaciji gde je u stvari bio faul nad igračem Radnika, a sudija dosudio penal. Mnoge sudije su pod velikim pritiskom sudile Partizanu, jer su se ovi neprekidno žalili i mnoge prekršaje za protivnike nisu sudili, a Partizanu poklanjali i ono što nije.
x

x1222

pre 2 dana

U pravu si,Partizan je za drugu ligu. Al bi se opet javljali na svaku nasu vest. Jel znas zasto,zato sto vam fali pravi Partizan!
Đ

Đeneral Draža

pre 2 dana

@x1222 Ja mislim da baš treba da se javljamo i mi na vaše vesti i vi na naše jer inače ovi komentari ne bi imali smisla. Naravno, uvek u korektnom i pristojnom tonu i vokabularu.
N

Nebi Partizan

pre 2 dana

bio ni malo loš da ovaj ume da posloži ekipu. Nisu ovi igrači baš toliki dunsteri kako se predstavlja.
T

Tarzan

pre 2 dana

Pa ako imate problem onda resite problem .Nece niko da resava vase probleme.
D

Da se ne

pre 2 dana

Lazemo, Partizan je katastrofa. Ove godine pogotovo. Jos od Sava Milosevica niste igrali fudbal ali i tu drugari koji navijaju za Partizan kazu da nije bilo do Save nego do cini mi se pokojnog Djumija ako se ne varam, asistenta. Gledao Partizana protiv Kijeva tamo, Vose kuci i sinoc, ono sto sam ja pogledao u tri utakmice je bila katastrofa od igre a nigde partizanove dece. Da udje Scekic pored malog Stjepanovica sinoc je ludilo mozga. Ali morate na stadion, morate da oterate ove, ne sa juga neko sa zapada i istoka. I mi smo pre 10-12 godina bili katastrofa ali je bilo po minimum 20-25-30k ljudi, bez evrope, bez titule.
P

Prti

pre 2 dana

Da se razumemo, ovo sad da se desi Zvezdi neko slicno sranje slicno bi se i zavrsilo. Pa ni mi ne mozemo vise da napunimo stadion ni kad je vazno znaci totalno mrtvilo naroda ali i u tom vremenskom intervalu od 10tak godina iz Srbije se iselilo preko pola miliona uglavnim mladih ljudi. Nema vise ko da povuce navijace vecina je prestara mladih i nema i ovo sto ima je smesan broj u odnosu pre 10 20 godina. Hvata ovu drzavu spirala smrti i pre nego sto se okrenemo nestacemo...
Z

Zgemba 82

pre 2 dana

Ruku na srce , da li se zvezdi sude penali namerno ili ne NISTA TO NEUMANJUJE CINJENICU da je partizan ove sezone najslabiji u zadnjih 20god. cini mi se .
K

Killy

pre 2 dana

Glavna poenta ovog teksta je da je sada tu Ofk Beograd a ne Vozdovac.
S

Sherlocked

pre 2 dana

Nije on dopustio nista , potcenjivacki izuzetno prema OFK Beogradu koji je ispred Partizana na tabeli , imali su prvog strelca do prodaje i bolje igraju od pocetka. Stidi se naslova.
v

vlado071

pre 2 dana

Polako, tek je počelo prvenstvo, Stanoje zna vrlo dobro šta i kako, u titulu ne sumnjam a verovatno i duplu krunu!
B

Bnnn

pre 2 dana

Da nije ovog coveka sa slike Partizan ne bi igrao ni evropu realno ovaj golman je najbolji njihov igrac.
@

@Bnnn

pre 2 dana

Pa ni ne igra Evropu...
П

Пеђа РС

pre 2 dana

Ма шта има везе. Европа је мјерило, ово су Звездине филијале. Видите, из 2 у 1 Терза намјешта, свира се офсајд иако играч ОФК иде са своје половине. Биће боље наредне сезоне. Шта ћемо, како ћемо? Дерби? Шта дерби? Уб, Сурдулица, ко, кад? Против кога, чега?