(Star sport)
(Star sport)

Na povike „Šamrok Stanoje“ ide poruka „Sram vas bilo“

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 11:49

Trener Partizana u centru pažnje posle meča u Zaječaru

Nije bilo tenzično kao prethodni put kad je gostovao na Kraljevici, jer je tokom meča sa IMT-om isključen, mada Aleksandar Stanojević neće po dobrom pamtit ni drugu posetu Zaječaru od početka Mozzart Bet Superlige Srbije.

Kako zbog rezultata, ispuštene pobede, jer je Partizan pet minuta pre isteka 90. vodio sa 2:1, a poražen je sa 2:3, tako i zbog ponašanja dela navijača. Teško je oceniti kojih, pošto se na snimku TV Arena sport čuje zvuk koji dopire sa tribina, ali nije moguće razumeti da li su u pitanju Grobari, razočarani ishodom meča sa OFK Beoradom ili možda pristalice Romantičara, željne likovanja.

Izabrane vesti

Dok je Stanojević koračao ka mestu gde je kasnije u kratkim crtama objasnio razloge poraza, čuli su se povici: „Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje“. Za one koji su, možda, zaboravili, podsećanje da je Šamrok poluamaterski klub iz Republike Irske, koji je leta 2011. tokom Stanojevićevog prvog mandata u Humskoj, eliminisao Parni valjak na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope. Do danas je to ostala najveća mrlja u karijeri harizmatičnog stručnjaka. Otud skandiranje.

Na njih je Aleksandar Stanojević uzvratio konstatacijom:

Sram vas bilo“.

Sve to nezvanično, ali opet čulo se u direktnom prenosu i svedoci sa lica mesta znaju o čemu je reč.

Kad su se strasti malo smirile, šef stručnog štaba crno-belih je na konferenciji za medije dodatno pojasnio razloge prvog poraza u Mozzart Bet Superligi.

Čestitao bih OFK Beogradu na pobedi. U prvom delu imali smo većim delom dobru igru i aktivan, pozitivan rezultat. Na 2:1 imali smo dobru šansu za 3:1, ali onda je krenuo neshvatljiv pad, nesigurnost u odbrani cele ekipe, lako su nam dolazili u 16 metara, kažnjavali nas, pravili smo neshvatljive greške, izgubili samopouzdanje i utakmicu. Veoma je teško za sve nas da ovako izgubimo utakmicu. Čestitamo OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, idemo dalje“, istakao je Stanojević.


tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara