REZZIME DANA (nedelja): Da ne beše Valensije, bilo bi perfektno

Vreme čitanja: 4min | ned. 29.10.23. | 23:33

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Da je krajem septembra savladao Totenhem, Liverpul bi sada sa vrha tabele gledao rivale. Ovako, pošto se kući vratio poražen, mora da prati tempo londonskog tima. I u tome mu za sada dobro ide. Protiv Brajtona je ispustio dva boda, ali je ubrzo vratio pobedničkim navikama. Tukao je pre nedelju dana Everton u gradskom derbiju, a ove nedelje, u 10. kolu Premijer lige i Notingem Forest, zadržavši se na tri boda zaostatka za Sparsima.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - ALAVES (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Dugo je važilo pravilo da Atletiko Madrid igra defanzivno, da je Čolo Simeone majstor da namesti čvrstu odbranu i da njegov tim izgleda kao da mu je bitnije da ne primi nego da postigne gol. Donelo je to Jorgandžijama dve titule i dva finala Lige šampiona, ali više nije tako. Atletiko Madrid više nije tim koji rivale pobeđuje "minimalcima". Iako večerašnjih 2:1 protiv Alavesa kod kuće ne zvuči kao nešto "vau", zbirno gledano vinulo je Atletiko Madrid među najefikasnije klubove Evrope u 2023. godini i donelo im izjednačenje klupskog rekorda u broju uzastopnih pobeda na domaćem terenu.

Opširnije OVDE.

VIZELA - PORTO (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 0:2

Četa Serža Konseisaa pobedila je rutinski u gostima Vizelu sa 2:0 (2:0) u pretposlednjem meču devetog kola Primeire. Ceo posao gosti sa stadiona Dragao su obavili u prvih 45 minuta. Iranac Mehdi Taremi je bio precizan sa bele tačke u 22. minutu. Evanilson je srušen u šesnaestercu domaćina, pa nije bilo dileme oko najstrože kazne. U finišu prvog poluvremena ove sezone odlični Kanađanin Stefon Eustahio drugom pogotkom u šampionatu je povećao prednost.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - LUTON (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:1

Ubedljivu pobedu upisala je i Aston Vila protiv Lutona. Ekipa Unaja Emerija je tako zadržala stopostotan učinak na domaćem terenu u Premijer ligi, a Vila park se još jednom potvrdio kao park strave i užasa za ekipe sa Ostrva.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Bajer nastavlja da gradi put ka kruni koja se čeka od osnivanja kluba, odnosno biće do sledećeg leta tačno 120 godina! Peta uzastopna pobeda, precrtan je i Frajburg, a simpatična ekipa mladog španskog taktičara vratila se na vrh Bundeslige sa dva boda više u odnosu na Bajern koji ne želi da ikome prepusti krunu, ali i to će neminovno morati jednom da se dogodi. Da li baš ove sezone – videćemo. Bajer Leverkuzen – Frajburg.

Opširnije OVDE.

BREST - PSŽ (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Umalo da Pari Sen Žermen prokocka sigurnu pobedu u Bestu (3:2). Imala je četa Luisa Enrikea velikih 2:0, kontrolu meča, apsolutno sve u svojim rukama, da bi domaćin maksimalno oskoristio krizne momente Parižana i krajem prvog i početkom drugog dela uspeo da dođe do 2:2. Velika i otvorana borba vodila se više od pola sata, Brest je želeo sva tri boda, ali je na kraju ostao i bez tog jednog što je imao u džepu. I to posle velike drame u samom finišu.

Opširnije OVDE.

PARTIZAN - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Žar kojom je Voždovac branio gol u prvom poluvremenu i parirao Partizanu ugasio se s krajem prvog poluvremena, dok se u istom periodu probudila vatra crno-belih stranaca na čelu sa Ksanderom Severinom čijim je golom trasiran put domaćina do 11. uzastopne pobede u prvenstvu. Raspoloženi Holanđanin, pružio je na megdanu Zmajevima najbolje izdanje od dolaska u Humsku i na asistenciju Bibarsa Natha slomio otpor gostiju. Po taktovima Izraelca, a uz egzekuciju Gajasa Zahida, gosti su drugi put poklekli samo dva minuta kasnije, dok je Severina iz penala koji je prethodno iznudio stavio tačku u 83. minutu.

Opširnije OVDE.

KORTRAJK - GENK (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:3

Činjenica da Genk nije probio odbranu Kortrajka tokom prvih 45 minuta nije vas zabrinula. Već na startu drugog dela pobrinuli su se Štrumpfovi da vaš tiket lagano pozeleni. U 55. minutu su načeli domaćina, između 70. i 80. minuta spakovali još dva gola.

ARIS - JANINA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Aris je opravdao očekivanja, mada se Janina dobro držala do 55. minuta, kada je Šapi Sulejmanov probio led i konačno doneo prednost. Ubrzo potom gosti su ostali sa igračem manje što je Arisu samo dodatno olakšalo posao. Tako je u 75. minutu domaćin stavio tačku na pobedu koji su mnogi od vas čekali.

PRECRTANO

BILBAO - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2

Očekivala se pobeda Bilbaa, na kraju je baskijski klub morao da se vadi protiv Slepih miševa. Poveo je domaćin malo po isteku pola sata igre, od 62. do 68. minuta dozvolio Valensiji da napravi preokret, a spasonosni gol podario mu je Aleks Berenger u sedmom minutu sudijske nadoknade.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara