Komentari na vest

Tako to radi veliki klub: Oterao si Terzića, ali ideš i ti – Humels završio sa Dortmundom

B

Bundes krš

pre 3 meseca

Leverkuzen je uzeo salataru , i sad su mirni narednih 20 godina. Isto tako i sa BVB u LS. Igrali su finale ove sezone, sledeće učestvovanje u finalu LS ako budu imali sreće biće oko 2040godine.
Ц

Цане

pre 3 meseca

Таман, сад у звезду...
v

vaske 1987

pre 3 meseca

Kako posle 13 godina?
A

Auslenda

pre 3 meseca

To sam ja napisao odma. Cim su javili da je Terzić otišao počelo je pljuvanje Dortmunda kako su mali i neozbiljan klub. Brate mili nijedan igrač nije veći od Kluba, pa nije ni Messi veći bio od Barce i Ronaldo od Uniteda...Zna se šta je i ko je klub a ko su treneri i igrači. Možda ne mogu stalno da zadrže svoje igrače, imaju drugačiju politiku prodaju im konkurenciji ali to je sve poslovanje to je takva politika. Bravo za Dortmund koga nema bez.njega se može, otišli su i mnogo veći od Hummelsa i Terzića. Prošli su od svega i svačega ja se sećam da je bio Dortmund neki period jači od Bayerna, pa su se čak i borili za opstanak pa kad je Klop dosao došla je opet Moda da se za Dortmund navija. JOS JENDOM BRAVO ZA DORTMUND !
b

bane123

pre 3 meseca

slazem se za Real, ali mislim da je Barsa previse dopustala i oslanjala se na Mesija i zato im jeste klub postao rasulo kad je on otisao
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ma nema to veze...covek je gotov...dugo to traje...s obzirom kako Dortmund cedi igrace svaka njemu cast...gece,rojs,gundogan,nuri sahin,kuba,dembele,rejna...sa svima je igrao a oni su odavno satrani...ili igraju uz 00-24 servisiranje.
s

sant pauli

pre 3 meseca

da su veliki klub ne bi igrac nikada oterao trenera. Terzic bi ostao, a Humels otisao.
C

Ciganj ali najlepsi

pre 3 meseca

Nisi baš u pravu… Edinu se stolica drmala kos zimus, a uprava kluba je odlucila da mu doda još par pomocnika. Tako da u proletnjoj sezoni nije sam donosio odluke. Mislim da bi ga smenili i bez glupog Humelsa
C

C7

pre 3 meseca

I on ih je vec jednom izdao odlaskom u Bajern u svom prajmu, paa kada je krenuo pad onda se ponovo setio Borusije
l

lool

pre 3 meseca

Ali ipak je on igrao za bajern pre borusije.Samo niko kao Gece nije izdao borusiju.Nego to su Nemcuge.Dao Bog svima nama piva i spricera hladnog kao Nemci
R

Red Star Belgrade

pre 3 meseca

Tako to radi veliki klub,a ne kao Rodic namesta otkaz Baharu. Niko nije veci od tima u Evropi ali kod nas izgleda da jeste.
D

Dex911

pre 3 meseca

Ti stvarno mislis da je Rodic bilo sta uradio bez prethodnog dogovora sa Terzicem pa da sad treba da ga kaznjavaju?!? A ni Humelsa nisu oterali nego Humelsu istekao ugovor a kako je vez zasao u godine,u padu je forme naravno ugovor nisu produzili
R

Red Star Belgrade

pre 3 meseca

@Dex 911 Zasto ne bi ? Kad je pljuvao Bahara gde je stigao. Verovatno bi i ispao iz tima da je Bahar ostao. Niko nije veci od kluba,a ne neki Rodic koji nije igrao ni u Rusiji,a tek ova Terzic.Kod nas odmah je dobio novi ugovor Rodic kad je Bahar oteran zbog njega. Zato ozbiljni timovi su daleko od nas. Kod nas je kao na Divljem zapadu. Ne samo Crvena Zvezda vec i Partizan,Vojvodina itd. (Svi sem TSC-a).
G

Ghj

pre 3 meseca

Jeste, baš je tako bilo. Kao sapunska opera.
Z

Zoran 91

pre 3 meseca

Borusija je dobila više odlaskom Terzića nego ostankom Humelsa a još više profitira la odlaskom obojice. Trener koji ne moze uzet titulu koju je dobio serviranu na dlanu morao je otići odmah.
s

sad još da odu

pre 3 meseca

Volf, Morej, Bensebaini, Zule, Malen, Haler, Ozčan
С

Сотир Ђубре

pre 3 meseca

Шта значи "glede"?
g

gg33+

pre 3 meseca

kakav je ovo bag da se dark mode ugasi posle nekog vremena pa moram upalim svaki put
G

G

pre 3 meseca

Nema to veze sa odlaskom Terzica...Ne odgovara im vise ni ovaj brbljivac i to je to...Podmladjivanje ekipe.
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Nema to veze sa odlaskom Terzica...Ne odgovara im vise ni ovaj brbljivac i to je to...Podmladjivanje ekipe.
E

Evo ga

pre 3 meseca

Pošteno..
D

Deportivo

pre 3 meseca

Nisu ni Nemci što su bili, mnogo nelogičnih poteza dva najveća nemačka kluba trenutno...
R

RealNo1

pre 3 meseca

Све су, само не велики клуб. Отјерали су Ројса иако је већ пристајао на смањење плате и на мању минутажу. Друга ствар, гледају само да што више новца обрну без обзира на резултате.
@

@RealNo1

pre 3 meseca

Ti onda smatras da tvoj klub za koji navijas, Real Madrid, nije veliki klub? Oteran Raul, Kasiljas, i mnoge druge velicine i legende kluba, pa kako je onda Real veliki klub po tebi ako tako rezonujes? Po meni, upravo velicina i ozbiljnost kluba je u tome sto ako zelis da budes na vrhu, u sastavu imas igrace koji ce to da donesu, a stara slava se ostavlja za neke ceremonije, okupljanja i slicno, da se prisecas velikih dela... Inace odlican potez Borusije, Terzic je oteran jer Humels zapoceo ovu negativnu kapmanju, i nakon toga je morao da bude izbacen iz kluba.. Politicki korektno da kazemo, da mu se ne produzi ugovor.
D

Djurdjinakužina

pre 3 meseca

Sledeća sezona sa Šahinom na klupi može veoma turbulentna . Kako stvari stoje klub napustaju : Aler Mukoko Ozčan ( Turksa ) Malen ( put PL) Govori se i da se klima pozicija Džanu , jer Šahin nije njegov najveci fan jer često stopira kontra napade i nema neku igračku inteligenciju. Treba minimum 5 - 6 igrača za potpunu rekonstrukciju koja će se desiti. Sve u svemu , jedno od prva četiri mjesta u Bundesligi i ulazak u Playoff novog formata CL će biti uspjeh. Titule se samo mogu nadati u Kupu.
M

Možda Nikola i Nikolina

pre 3 meseca

Ko je prošle godine davao cent da će Bajer biti prvak a oni finalisti LŠ?Niko!Snaći će se oni bez naše brige.