©Starsport
©Starsport

Panter blizu dogovora sa Barselonom

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 16:49

Rastanak kapitena i Partizan Mozzart Beta posle tri godine

Posle tri godine provedene u Partizan Mozzart Betu tokom kojih je stekao i ulogu kapitena, Kevin Panter je na izlaznim vratima i očekuje se da nastavi karijeru u Barseloni, saznaje BasketNews.

Prema informacijama istog izvora, jedan od najboljih strelaca Evrolige je u završnim pregovorima sa Kataloncima sa kojima je bio u kontaktu i prethodnog leta kada se u poslednjem trenutku opredelio za ostanak u Beogradu.

Izabrane vesti

Tokom minule sezone u Evroligi Panter je beležio prosečno 15 poena, uz 2,6 skokova, 2,6 asistencija i 1,1 ukradenu loptu, a tokom

U sezoni Evrolige 2023-24, Panter je prosečno beležio 15,0 poena (53,1% 2FG, 35,0% 3FG), 2,6 skokova, 2,6 asistencija i 1,1 ukradene lopte za 29 minuta po utakmici, dok je po ukupnom broju poena u prethodne dve evroligaške sezone na sedmom mestu.

Ukoliko se najavljeni transfer realizuje ovo će biti prvi španski klub u karijeri košarkaša koji je nosio dres Lavria, Antverpen Džajantsa, Rosa Radoma, AEK-a, Virtusa, Olimpijakosa, Crvene zvezde, Olimpije i Partizana.

Podsetimo, ranije danas obelodanjeno je da će dres Barselone u budućnosti nositi Mario Hezonja koji među Katalonce stiže iz Real Madrida.


tagovi

Kevin PanterKK BarselonaKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara