REZZIME DANA (četvrtak): Opekli ste se s Romom, AZ i Briž izneverili

Vreme čitanja: 4min | čet. 28.09.23. | 23:36

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

OSASUNA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Madriđani upisali 11. uzastopnu pobedu nad Osasunom, kojoj je neopravdano poništen gol za 1:1.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:0

Od kada je Ismail Kartal postao trener Fenerbahčea, tim sa stadiona Šukru Saračoglu melje sve pred sobom. Istanbulski velikan osvojio je maksimalnih 18 bodova iz dosadašnjih šest kola turskog prvenstva, a sada je u gradskom derbiju deklasirao Bašakšehir s 4:0. Dušan Tadić odigrao je čitav meč, ali je večeras glavnu ulogu od kapitena reprezentacije Srbije preuzeo Sebastijan Šimanski. Poljak se dva puta upisao u strelce, a prethodno je goste načeo Aleksander Điku.

AEK ATINA - ATROMITOS (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1

Pravi triler viđen je u Atini, a sva tri gola data su iz jedanaesterca. Rano je AEK poveo nakon što je penal u 13. minutu realizovao marokanski veteran Nordin Amrabat. Pravi šok za dvoglave orlove usledio je pred početak nadoknade, kada je Đibril Sidibe skrivio kazneni udarac i dobio direktan crveni karton, a siguran je s bele tačke bio Poljak Karol Angijelski. Nije izdržao Atromitos, pošto je nespretni švedski defanzivac August Erlingmark poklonio šansu AEK-u da trijumfuje iz penala. Srpski fudbaler Mijat Gaćinović preuzeo je odgovornost kao rezervista i matirao protivničkog golmana Panajotisa Cintotasa.

ESTRELJA AMADORA - BRAGA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:3

Dete kluba s Munisipala Alvaro Đalo konačno je dočekao priliku da dobije veliku ulogu u ekipi, a večeras je treneru Arturu Žoržu zahvalio na ukazanom poverenju s dva pogotka. Kada je Simon Banza povećao na 3:0 izgledalo je da je meč rešen, ali je Amadora za samo četiri minuta smanjila na 3:2 preko Kikasa i Žana Felipa. Nije Braga dozvolila potpuni šok i uprkos opuštanju u finišu došla do sva tri boda. Braga je četvrtoplasirana iza vodeće trojke (Sporting, Porto, Benfika).

CSKA SOFIJA - LOKOMOTIVA SOFIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Nakon lošijih rezultata na početku sezone, CSKA se vratio na pobednički kolosek, pošto je na poslednjih pet utakmica zabeleio četiri pobede, uz jedan remi. Treću uzastopnu pobedu ostvario je tim srpskog trenera Nestora El Maestra (Jevtića), a junak trijumfa bio je ekvadorski napadač Majk Estrada. Južnoamerikanac je dao dva gola u poslednjih pet minuta prvog poluvremena, što se ispostavio kao konačan rezultat. Bili su ovo Estradini prvi golovi u Bugarskoj, nakon što je prethodno pristigao iz meksičkog Kruz Azula.

MOLENBEK - SEN ŽILOAZ (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 2:3

Veoma uzbudljiv meč viđen je u zaostalom duelu petog kola Župiler lige. Gosti su nakon pola sata igre imali dva gola prednosti preko Šveđanina Gustafa Nilsona i Alžirca Mohameda Amure, ali je do kraja poluvremena Molenbek nadoknadio zaostatak pogocima Senegalca Mahtara Geja i tinejdžera Pjera Dvomoa. Činilo se da će utakmica biti završena remijem, a onda je u poslednjim trenucima meča heroj Sen Žiloaza postao 27-godišnji internacionalac s Madagaskara Loik Lapuzin. Nakon osam kola belgijske lige Sen Žiloaz je na drugom mestu sa dva boda manje od lidera Genta.

PRECRTANO

ĐENOVA - ROMA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 4:1

Pravi šamar doživela je ekipa Žozea Murinja večeras na Luiđi Ferarisu. Četiri različita strelca zatresla su mrežu Ruija Patrisija: Albert Gudmundson, Mateo Retegi, Morten Torsbi i Žunior Mesijas, a Vučica je nakon šest kola tek 16. na tabeli, sa svega dva boda više od zone ispadanja. Moraće Gospodin Posebni pod hitno da promeni mnogo toga u igri Vučice, počevši od porozne odbrane. U suprotnom, Romi se smeši sezona u kojoj će klub iz prestonice biti lišen borbe za plasman u evropske kupove.

SELTA - ALAVES (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Vodio je tim sa Balaidosa od 35. minuta autogolom Rafe Marina i činilo se da će meč mirno privesti kraju, a onda je vezista domaćih Luka De La Tore dobio crveni karton u 68. minutu. Planove Selte da dođe do svoje druge pobede u sezoni osujetio je 19-godišnji Samu Omorodion, mladi reprezentativac Španije poreklom iz Nigerije, izjednačivši na 1:1 petnaestak minuta pred kraj.

AZ ALKMAR - HERAKLES (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Fantastični Grk Vangelis Pavlidis nastavio je rešeta mreže širom Holandije, a 13. minutu utakmice protiv Heraklesa dao je svoj osmi gol u Erediviziji ove sezone na samo šest utakmica. Ispostavilo se da njegov pogodak nije bio dovoljan za da Alkmar zadrži maksimalan skor u domaćem prvenstvu, jer su gosti izjednačili početkom drugog dela, golom Marokanaca Anasa Uahima. AZ-u su ovo prvi ispušteni bodovi u ligi, pošto su prethodno imali svih pet pobeda.

KLUB BRIŽ - GENK (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Velika nada marokanskog fudbala Bilal El Kanus doneo je prednost Genku u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi domaćin izjednačio pogotkom Hansa Vanakena sredinom drugog poluvremena. Nije uspeo osamnaest puta šampion Belgije da slomi otpor gostiju do kraja, pa je meč završen nerešenim rezultatom. Briž je sada na trećoj poziciji u Župiler ligi, a zaostaje tri boda za prvoplasiranim Gentom.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime tipovanjarezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanjabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara