Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Replika Joviću iz Reala: Jezik nije bio prepreka

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 16:38

„Uvek možemo da pričamo sa igračima“, uzvratio David Betoni

Kako je zakoračio na tlo Nemačke, Luka Jović se preporodio i odmah počeo da sipa golove u dobro poznatom dresu Ajntrahta.

Njegov momentalni preporod naterao je sve oko Reala, od navijača do medija, da se zapitaju šta mu je bio problem u Kraljevskom klubu, a malo je „dosolio“ i Jović izjavom da mu je i komunikacija u Madridu bila daleko teža nego u Ajntrahtu, jer ne zna španski jezik.

Izabrane vesti

Replika je stigla danas iz tabora Blankosa, a izneo je pomoćni trener David Betoni, koji se pojavio pred novinarima umesto Zinedina Zidana. Na pitanje o Luki Joviću, Francuz je rekao:

U našem stručnom štabu je mnogo ljudi koji govore mnogo jezika. Uvek možemo da pričamo sa igračima. Razgovor o fudbalu nije toliko komplikovana stvar. To nije problem“, poručio je Betoni.

U svakom slučaju, Real je, na neko vreme, minula epizoda za Jovića. Da li će dobiti drugu šansu u Madridu od leta, to će se tek videti kada dođe vreme. Njegovo je da nastavi da rešeta u Bundesligi i da i dalje podgreva misteriju za Špance, šta to za njega nije valjalo na Bernabeuu.


tagovi

Luka JovićReal MadridŠpanija

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara