Prve reči Kilijana Embapea kao igrača Reala i Rodrigovih 11 emotikona

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 22:16

Valverde prokomentarisao sa emotikonom bombe

Nekada je delovalo da je Realu neophodan Kilijan Embape, ali danas izgleda da je Embapeu neophodniji Real Madrid. Kako god, dve fudbalske sile su se danas zvanično ujedinile i završena je transfer sapunica koja je trajala sedam godina.

Kriv je i Kilijan Embape što se ovo ranije nije desilo ali teško je bilo odbiti svom tom novcu Pari Sen Žermena i odoleti pritiscima kojih je bilo i iz državnog vrha. Na kraju, Francuz je ostvario dečački san i obukao beli dres Kraljevskog kluba čiji je navijač od malih nogu.

Izabrane vesti

Upravo je fotografijama iz detinjstva i sobe oblepljenje posterima Realovih fudbalera, Kilijan Embape poslao prvu poruku javnosti kao fudbaler  španskog velikana.

“San se ostvario. Srećan sam i ponosan što sam deo mog omiljenog kluba Real Madrida. Nemoguće je objasniti koliko sam uzbuđen trenutno. Madridsti, jedva čekam da vas vidim i hvala vam za svu podršku. Hala Madrid”, napisao je na društvenim mrežama Embape.

A sa društvenih mreža mu je stigla i podrška od novih sigrača. Još pre zvanične objave transfera, Vinisijus Žunior je emotikonom časovnika zaglicao maštu javnosti i izrazio nestrpljenje u iščekivanju vesti dana.

Nakon što je Real objavio transfer, usledile su poruke Realovih igrača.

“Dobro došao u novu kuću”, napisao je Tibo Kurtoa.

Poruka od Rodriga je bila 11 emotikona sreće sa srcima, što su neki protumačili i kao borbu za mesto startera jer se za njega najviše spekulisalo da će biti ugrožen Embapeovim doalskom i da bi mogao da izgubi mesto u prvih 11.

“Dobro došao i idemo po 16. titulu”, poručio je Eder Militao.

“Dobro došao u najbolji klub na svetu”, napisao je Braim Dijas.

Federiko Valverde je samo prokomentarisao sa emotikonom bombe.

Čestitke su stigle i od bivših i sadašnjih golmana Ikera Kasiljasa, Kejlora Navasa, Andreja Lunjina.

Zvanično promocija Embapea u Madridu će se održati posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Najverovatniji datumi su 15. i 16. jul. Embape je trenutno na pripremama reprezentacije i kao njen kapiten nije bilo prihvatjivo da napušta kamp nacionalnog tima na dva dana zbog promocije u Madridu.

Embapea u Realu čeka dres da brojem “devet” koji je bez vlasnika od letos kada je klub iznenada napustio Karim Benzema. Iasko su Kilijanovi omiljeni brojevi “sedmica” i “desetka”, oni su trenutno u vlasništvu Vinisijusa Žuniora i Luke Modrića i sigurno će biti zauzeti i za sledeću szeonu. “Devetku” Reala je u prvoj sezoni nosio i Kristijano Ronalda pošto je “sedmica” bila u vlasništvu Raula.


tagovi

Kilijan EmbapeLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara