(©MN Press)
(©MN Press)

Vazura: Dolaze novi ljudi

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 08:31

„Ne bežim od odgovornosti, nikada nisam bežao“, poručuje direktor Partizana

Partizanov „Dan D“ – Skupština 11. oktobra. Odavno neki datum nije bio bitniji u istoriji crno-belih, jer bi tog dana moglo da se desi da aktuelno, višestruko neuspešno rukovodstvo, koje je dovelo klub u stanje kliničke smrti, konačno digne sidro.

Predsednik (u ostavci) Milorad Vučelić je odavno najavio odlazak, koji nikako da se desi, a novitet je da je, navodno, spreman za razlaz i generalni direktor Miloš Vazura, koji je suštinski već neko vreme prvi čovek Partizana.

Izabrane vesti

Da se nešto „kuva“ u pozadini, mimo najavljene opcije da vođenje klubom preuzme Rasim Ljajić, potvrdio je i Vazura u izjavi za Žurnal.

„Skupština bira, odlučuje, postavlja i razrešuje, moje želje nisu bitne. Mogu da vam kažem privatno šta mislim, ali ne želim na bilo koji način da nekoga dovedem u neprijatnu situaciju. Dolaze novi ljudi. To je sva moja priča pre sednice Skupštine“, poručio je Vazura.

On tvrdi da je svestan u kakvom je stanju Partizan danas, pod njegovim vođenjem.

„Ne bežim od odgovornosti, nikada nisam bežao i svestan sam situacije u kojoj se Partizan nalazi, ali Skupština je ta pred kojom ću govoriti i kojoj ću podneti izveštaj, naravno i izneti stavove o načinu izlaženja iz problema“, podvukao je Vazura.

U poslednjih 30 godina i duže Partizan nije bio u većoj krizi. Niti ima trofeja, niti novca, omladinska škola je u rasulu, stadion se doslovno raspada, navijača na tribinama nema... Ako se ova rukovodeća garnitura i povuče tog 11. oktobra, teško da će iko za njom zaplakati.



tagovi

Miloš VazuraFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara