Komentari na vest

Prve reči Kilijana Embapea kao igrača Reala i Rodrigovih 11 emotikona

S

Sferopulosov Fmp

pre 4 meseca

Kad je već doveden ovaj plačljivko, onda nije bilo bolje odluke za Real nego da produži ugovor Modriću. Kad god bude stani pani, on jedini ima kvalitet da pruži kvalitetan dubinski pas za brzanjca kakav je Mbape.

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

Plačljivko?
P

Pjer

pre 4 meseca

Strasan igrac ali dosta toga bazira na brzini sto je naravno odlicno ali ce godinama gubiti tu brzinu.
m

mislim da bi mu

pre 4 meseca

Arsenal legao aamo tako. Čak i bolje nego Real.
ђ

ђеш тамо

pre 4 meseca

у тај лузерски тим..
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Jeste u arsenal da ide koji nikad nije odvojio ligu sampiona. :D
l

laker

pre 4 meseca

ovo kao Durent u Voriorse
R

Rale97

pre 4 meseca

A sta je to Mbape ako nije napadac? Zadnji vezni?
J

Juventino10

pre 4 meseca

Poluspic
E

Erkinhos

pre 4 meseca

Zar mu Milan nije omiljeni klub 😛😛😛
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Pa jeste, ali video je da u Milanu na zalost nema para, i onda je gledao koji je to trofejni klub a da ima i pare - Real! Nije sigurno navijao kao mali za celzi psg ili siti, koji je tad gubio 8:0 od Midlzbroa.
A

Antonioo

pre 4 meseca

Zaboravio si Bekama...
R

Rale97

pre 4 meseca

Perez uvek zeli najbolje i to je prosto tako... Figo, Zidan, Brazilac Ronaldo, Kristiano, Belingem, Kros, Oven, Kaka, Benzema, Modric, u Real mogu doci prosecni igraci ali kao rezervisti, ali kada Florentino sa cegerom izadje na pijac, uzima se samo najbolja roba koja postoji.. Mbape je 2 klase bolji igrac od Halanda, zeleo to da prizna neko ili ne...Bolji napadac nije jedn postojao ovo leto na pijaci od Mbapea i tit...
m

mbape...

pre 4 meseca

Nije napadač, veliko je pitanje kako će se uklopiti... Siti je idalje najjača ekipa plus nisu imali sreće dosta puta, realno i se mora nekad osmehnuti
z

zasu

pre 4 meseca

Siti nije imao srece? 115 prekrsaja i vecito osvajanje lige za bod ili dva vise od protivnika, i to cesto u poslednjem kolu.
S

Sferopulosov Fmp

pre 4 meseca

Haland je tata fudbala za Mbapea, i definitivno bi bio mnogo bolja opcija za Real. Imali su šansu da ga dovedu za "samo" 75mil pre par godina, sad je kasno za to. Ako Mbape vredi 200mil, Haland vredi pola milijarde. I tu kraj svake priče.
H

Haland i Mbape ne igraju iste pozicije.

pre 4 meseca

Konkretno krilni napadač kojih u Realu ima 6,7 komada i gde će bar 2 sada da izvise..Sad treba naći Playmakera oni to sem Modrića nemaju , Kros otišao ...Ponovo su ranjivi i te kako..