Fudbaleri Sparte (©Reuters)
Fudbaleri Sparte (©Reuters)

Prvaci Češke i Rusije igraju za najveće kvote na svetu, šampion Danske bi da je sruši

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 11:23

Nigde nećete naći veće

Zahuhtava se fudbalska sezona, sve više nacionalnih šampionata širom Starog kontinenta je počelo. Zato, bukmejkeri Mozzarta su bili na slatkoj muci, odabrali su tri utakmice za koje će u svakom trenutku kvota biti najveća na svetu.

Reč je o po jednom susretu iz prvenstva Češke, Rusije i Danske, u kojima se igraju 2. kola. Pobede Sparte iz Praga, Zenita i Nordsjelanda nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Spartina premijera prošlog vikenda nije bila idealna, ali je bila uspešna. Mučio se šampion Češke protiv Pardubica, čak je dvadesetak minuta i gubio, ali je kasnije golovima Rinesa i Olatundžija stigao do preokreta i trijumfa. Posle tog meča, u utorak je Sparta odigrala još jednu utakmicu, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Krenula je od 2. kola i već je blizu plasmana u narednu rundu, pošto je bez većeg problema u Republici Irskoj savladala Šamrok sa 2:0. Strelac vodećeg gola na tom meču bio je srpski reprezentativac Veljko Birmančević. Spartin današnji rival Teplice u novu sezonu je ušao porazom. Na gostovanju Hradec Kralovama je izgubio sa 1:0.

RUBIN - ZENIT (SUBOTA, 16.30), DVOJKA 1,80

Ko je bolje otvorio prvenstvo Rusije, aktuelni šampion Zenit ili nekadašnji prvak Rubin? Obe ekipe su na premijeri strpale protivnicima po četiri gola u mrežu. Zenit je deklasirao Krilja Sovjetov u Samari sa 4:0, Rubin je posle preokreta bio bolji na gostovanju od Nižneg Novgoroda sa 4:2. Zenit ima jedan odigran meč više, osvojio je Superkup Rusije takođe postigavši protiv Krasnodara četiri gola (4:2). Na toj utakmici se i Strahinja Eraković upisao u strelce. Poslednji put su se ova dva tima sastala krajem aprila, Rubin je u Sankt Peterburgu slavio sa 2:0.

NORDSJELAND - MIDTJILAND (SUBOTA, 16.00), KEC 2,05

Aktuelni šampion Danske, Midtjiland, nije uspeo da pobedi u 1. kolu danskog šampionata. Odigrao je samo 1:1 sa Orhusom, izvukao se pošto rival nije iskoristio jedanaesterac za 2:0. Vukovi sada imaju još teži zadatak, gostuju jednom od konkurenata za tron Nordsjelandu. Dželat Partizana prošle sezone u Evropi je moćno krenuo u novi šampionat, deklasirao je Olborg sa 3:0. Prošle sezone u plej-ofu Midtjiland nije uspeo da savladao današnjeg rivala, kod kuće je izgubio sa 3:2, dok je u Farumu 3:3. Uprkos tome, završio je ispred njega na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara