Romelu Lukaku (Belgija)
Romelu Lukaku (Belgija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Buđenje Belgije

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.24. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 22. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Georgia - Czech R.
ID: 8173690


Gruzini su protiv Turske prikazali iznenađujuće dobru partiju (mnogima je to najbolji meč dosad na EP), ali su pomalo nesrećno ostali bez ijednog boda. Verujemo da bi slično moglo da im se desi i protiv Čeha, koji su favoriti na meču u Hamburgu. Odaberite dvojku ili GG3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Belgium - Romania
ID: 8173387


Eh, Belgijanci… Uvek se na velikim takmičenjima oslanjamo na vas, a vi nam ovako vraćate. Izabranici Domenika Tedeska izgubili su u prvom kolu od Slovačke, dok su Rumuni bili veoma ubedljivi u duelu sa Ukrajinom. Opet ćemo da tipujemo na Crvene đavole, ali razmotrite i 2-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Turkey - Portugal
ID: 8173413


Turska ima tri boda, no, jasno vam je da je jedno igrati sa Gruzijom, a sasvim drugo ukrstiti koplja sa Portugalijom koja ima odličnu ekipu, sastavljenu od vrhunskih pojedinaca. Ne sumnjamo u pobedu momaka Roberta Martineza, a ukoliko želite veću kvotu dvojku kombinujte sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 23:55
Ecuador - Venezuela
ID: 8173394


Ekvador se solidno pokazao u pripremnim utakmicama, dok Venecuela na opšte uznenađenje od kraja marta nije izlazila na teren i pitanje je koliko je uigrana za ovo takmičenje. U slučaju da vam kec deluje nesigurno (a tradicija ga najavljuje) potražite malo golova i 1X&0-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Mexico - Jamaica
ID: 8173416


Nijedan od trojice meksičkih golmana nije učestvovao u prošlogodišnjem osvajanju Gold kupa. Jamajka ima vrlo potentan napad, tako da se GG automatski nameće kao jedna od opcija. Druga je kec, ipak su Meksikanci jači od Rege Bojza. U keca ne sumnjamo, ali razmotrite i 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 21:00
Criciuma - Botafogo
ID: 8173781


Botafogo se sa Flamengom bori za lidersku poziciju na tabeli, dok je protivnik osvojio svega devet bodova, istina, iz osam odigranih utakmica (rival ih ima dve više). Mi u dvojku ne sumnjamo pošto gosti u poslednje vreme igraju veoma dobro, ali ako se ne slažete probajte 2-3.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 22:30
Gremio - Internacional
ID: 8173820


Kvota na dvojku je fenomenalna i verujemo u nju. Gremio je startovao očajnim rezultatima, pa i da mu dolazi slabija ekipa od najvećeg rivala očekivali bismo trijumf njegovog komšije. Internasional bi mogao da bude i sigurniji na strani, ali ovde je favorit. Sumnjamo u goleadu.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 17:00
Maribor - Trnava
ID: 8176653


I jednima i drugima ovo je prvi susret od kraja takmičarske sezone. Maribor je šampionat okončao na drugoj poziciji, a Spartak na trećoj. No, slovačko prvenstvo je kvalitetnije od slovenačkog. Verujemo da su svima noge još “teške”, pa je najbolje da preskočite ovaj meč.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara