Patrik Šik (Leverkuzen) na meču sa Augzburgom
Patrik Šik (Leverkuzen) na meču sa Augzburgom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Augzburg je šafran na Leverovoj “salatari”

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.24. | 11:47

Pročitajte nekoliko predloga za 18. maj…



Izabrane vesti

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Leverkusen - Augsburg
ID: 8109815


Posle ove utakmice Leverkuzenu su preostala finala domaćeg Kupa i Lige Evrope i želi da ih dočeka pobedom. Augzburg je odavno nezainteresovan za dešavanja u prvenstvu i neće praviti nikakve smetnje domaćima, keca će da isprati puno pogodaka, pa se opredelite za kombinaciju.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.32)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Sporting - Chaves
ID: 8109841


Ovaj susret predstavljaće fini trening za Sporting pred finale Kupa, koje igra idućeg vikenda protiv Porta. Zato sumnjamo da će izabranici Rubena Amorima ući previše opušteno, iako je sa druge strane ekipa koja je ispala. Kombinacija 1-1&3+ je očigledna, ali DP 1-1 bolje plaća.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.65)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Besiktas - Hatayspor
ID: 8109818


Bešiktaš će verovatno da se malo prištedi za meč sezone protiv Trabzona u četvrtak, koji donosi trofej u Kupu. Hataj je prvi ispod crte i nada se da će Orlovi da mu poklone makar bod, međutim, domaćima bi pobeda značajno podigla samopouzdanje i kec, uz 2+ je najizgledniji.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Vredi probati
ENGLESKA 3 - PLAY OFF | 17:15
Bolton - Oxford
ID: 8109556


Bolton je u polufinalu plej-ofa za plasman u Čempionšip sa Barnslijem umalo od gotovog napravio veresiju, međutim, to bi trebalo da mu bude opomena da nikako ne sme da se opušta pre nego što sudija odsvira kraj. Oksford je baš nezgodan, ali međusobni bilans najavljuje keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Heidenheim - Koln
ID: 8109824


Kelnu ni pobeda ne garantuje opstanak (ispada ako Union Berlin ne izgubi od Frajburga), a dodatni problem za Jarčeve je to što i Hajdenhajm u nekom šašavom raspletu može u LK. Obostrana motivacija morala bi da donese GG, a kako su domaći ipak kvalitetniji tipujemo na njih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Union Berlin - Freiburg
ID: 8109872


Legendarni trener Kristijan Štrajh posle 12 godina napušta Frajburg i mogao bi voljenom klubu da podari još jedan izlazak u Evropu. Međutim, Union Berlin se bori za goli život, ali je u katastrofalnoj formi. Najpametnije vam je da preskočite konačni ishod i pokušate sa GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Braga - Porto
ID: 8109855


Porto ima samo bod više od Brage, a već smo pomenuli da ga očekuje finale Kupa sa novim šampionom. I jedni i drugi žele treću poziciju, međutim, Zmajevi su u nešto boljoj formi, a i umeju sa ovim rivalom, pa gađajte dvojku, koja veoma dobro plaća ili barem kombinaciju X2&2+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
ITALIJA 3 - PLAY OFF | 21:00
Vicenza - Taranto
ID: 8110031


Vičenca je minimalnim rezultatom dobila njihov prvi plej-of susret, ali joj on ne omogućava miran revanš. Taranto ume da bude prilično nezgodan na gostovanjima, tako da nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Najbolje je da preskočite ovaj par (ili bar birajte malo pogodaka).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara