Memfis Depaj (Holandija) i Deklan Rajs (Engleska)
Memfis Depaj (Holandija) i Deklan Rajs (Engleska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): I drugo polufinale EURA donosi GG

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 11:26

Pročitajte nekoliko predloga za 10. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Velez Mostar - Inter Escaldes
ID: 8205780


Velež je poslednjih dana juna predstavio novog trenera, iskusnog Austrijanca hrvatskog porekla Damira Čanadija. Pitanje je koliko je on imao vremena da se upozna sa ekipom, međutim, kec ipak ne bi trebalo da izostane pošto je protivnik jednostavno preslab. Golove preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Borac Banja Luka - Egnatia
ID: 8204399


Borac ima samo dva evropska poraza pred svojim navijačima, od bečke Austrije prošlog avgusta i portugalskog Rio Avea u leto 2020. Albanska Egnatija svakako nije na njihovom nivou, ali je srčana družina, pa iako smo uvereni u keca možda ne bi bilo loše da razmotrite i 1PPX.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Flora - Celje
ID: 8204446



Estonski šampionat je u punom jeku i to je jedina Florina prednost nad Celjem. Složićete se, nedovoljna je da bi Slovenci trebalo da strahuju od plasmana u narednu rundu i verujemo da će Grofovi da slave sa makar dva gola razlike. Ako vam je kvota na dvojku mala, kombinujte.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Rigas - Larne
ID: 8204443


RFS je na dobrom putu da odbrani titulu u Letoniji i njeni igrači sa ogromnim samopouzdanjem dočekuju Severne Irce, koji su usred priprema i noge su im teške. No, Larn nije unapred prežaljen u Rigi, pa ako sumnjate u čistog keca sugerišemo vam kombinaciju 1X&GG, kvota je sjajna.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Netherlands - England
ID: 8203995


Engleska je na ovom šampionatu prikazala - apsolutno ništa. Realno, najbolji deo turnira bilo joj je prvo poluvreme sa Srbijom i da budemo iskreni, ne bismo voleli da se u nedeljnom finalu sa Španijom nađu izabranici Gereta Sautgejta. No, naše želje nisu bitne. Probajte GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Dinamo Minsk - Pyunik
ID: 8204432


Beloruski predstavnici i dalje će biti domaćini na neutralnom terenu. Konkretno, Dinamo će sa Pjunikom igrati u Mađarskoj, ali forma velikana iz Minska je takva (šest vezanih pobeda u različitim takmičenjima) da je favorit protiv Jermena, koji nisu imali zvanični meč od maja.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ludogorets - Dinamo Batumi
ID: 8204441


Sudeći na osnovu prikazanog i rezultata u kontrolnim utakmicama (četiri lagana trijumfa) Ludogorec je potpuno spreman za sezonu pred nama i Gruzijcima se ne piše dobro u Razgradu. Kvota na keca je zaista mala, ali ako ishod iskombinujete sa 2-3 to je već sasvim druga priča.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.25)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 19:30
Sloboda - Zeljeznicar
ID: 8206983


Užičani su se u prethodnoj sezoni borili za opstanak u Prvoj ligi Srbije i uspeli su da ga izbore, najviše zahvaljujući tvrdim partijama. Iza Sarajlija je veoma neuspešna sezona - rano su ispali iz Kupa, u prvenstvu su bili tek šesti, pa je možda najbolje da preskočote ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara