Maksim de Kujper (Klub Briž)
Maksim de Kujper (Klub Briž)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Stadion Jan Brejdel je lavirint za Mehelen

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 11:52

Pročitajte nekoliko predloga za 26. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Club Brugge - Mechelen
ID: 8234618


Belgijski šampion Klub Briž poslednjih sezona redovno ima problema u prvom kolu. Pritom, nije blistao ni na pripremama, a izgubio je i u Superkupu od Union Sen Žiloaza. Međutim, Mehelen više od decenije ne zna za trijumf na stadionu Jan Brejdel, zbog čega smo uvereni u keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
Krylya Sovetov - Rostov
ID: 8234630


Krila Sovjetov su prošlo prvenstvo počela sjajno, a jedan od prvih rivala bio im je upravo Rostov, koji je na ovom terenu prošao kao „bos po trnju“ (5:1). Domaći su pre nedelju dana izgubili od Zenita sa 4:0, međutim, verujemo da će sada osvojiti sva tri boda. Probajte i 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
POLJSKA 1 | 20:30
Lechia Gdansk - Motor Lublin
ID: 8234636


Nezgodan par, makar kada se radi o tipovanju na konačni ishod. Em je sama poljska liga prilično „zaguljena“, em je ovo tek druga runda, pa još nismo načisto sa formama učesnika. Domaći su na pripremama igrali tvrdo, isto je bilo i pre nedelju dana, pa je 0-2 najbolji izbor.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - Dundalk
ID: 8234441


Samo je ekipa Drogede trenutno slabije plasirana nego ova dva kluba, s tim da domaći imaju četiri boda više, ali je protivnik u nešto boljoj formi - Bohemijans je vezao šest kola bez pobede (uz tri remija), dok su u istom periodu gosti tri puta trijumfovali. Tipujte na GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.9)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cork City - Kerry
ID: 8234639


Kec na ovom meču trebalo bi da je jedan od najsigurnijih u danu. Kork vodi na tabeli i to ima takvu prednost u odnosu na drugoplasirani Etloun da bi već mogao da slavi promociju. Keri je pretposlednji, vezao je tri kola bez trijumfa i apsolutno je bez šansi na ovom gostovanju.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Drogheda - Waterford
ID: 8234481


Već smo pomenuli da je Drogeda na samom dnu tabele i to bi trebalo da vam bude dovoljno da preskočite keca. Voterford je treći, u solidnoj je formi, a pokazao je da ume da bude nezgodan i na mnogo težim gostovanjima nego što je ovo. Dakle, ne bi bilo loše da gađate dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 21:00
FCSB - Otelul Galati
ID: 8234461


Branilac titule prvenstvo je otvorio sa dva remija, a nerešeno je odigrao i protiv Makabija u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U sredu ga očekuje revaš sa Izraelcima u Budimpešti i značilo bi mu da u njega uđe podignutog samopouzdanja. Biramo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cobh Ramblers - Athlone
ID: 8234647


Gosti drže drugu poziciju i već sada deluju kao sigurni učesnici doigravanja za promociju u irsku elitu. Međutim, ni fudbaleri Kouva nisu daleko od mestra koje bi im omogućilo da se bore za nju. Forma im nije sjajna, ali na svom terenu nisu izgubili od sredine maja. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara