Slavlje fudbalera Maribora
Slavlje fudbalera Maribora

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Radost u ljubičastom

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 11:22

Pročitajte nekoliko predloga za 18. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 17:00
Tobol Kostanay - Ruzomberok
ID: 8215768


Ružomberok je pre nedelju dana slavio sa 5:2 i to bi trebalo da mu bude dovoljno da prođe u narednu rundu. Što se ove utakmice tiče, sve je realno. Možda će gosti u revanš ući nešto opuštenije i zbog toga je najbolje da preskočite ishod i da se opredelite za puno pogodaka.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:15
Maribor - Botev Plovdiv
ID: 8215778


Radi se o prilično zanimljivom duelu. Botev, ekipa koju vodi nekadašnji trener Čukaričkog Dušan Kerkez pobedio je u prvom susretu sa 2:1. Maribor to svakako može da stigne - Ljubičasti su ekipa koja ima iskustva u ovakvim utakmicama. Zato bi bilo dobro da probate sa kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Hunedoara - Paks
ID: 8215755


Pobeda rumunskog drugoligaša u nekom evropskom takmičenju bila je iznenađenje, a posebno ovako ubedljiva (4:0). Jasno je da očekujemo da Korvinul prođe dalje, ali nismo sasvim sigurni u keca jer je moguće da će domaći malo da „ošljare“ u revanšu i GG je možda bolja opcija.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:00
Kups - UNA Strassen
ID: 8215992


Gosti imaju istoriju dugu više od sto godina, ali im je prošlonedeljni susret sa Fincima bio prvi evropski okršaj i stoga se rezultat 0:0 može smatrati uspehom. Ipak, u revanšu će se pitati domaća ekipa, pa u keca ne sumnjamo. Štaviše, ne bi bilo loše da pokušate sa DP 1-1.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (2.15)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 16:30
Llapi - Wisla Krakow
ID: 8215753


Visla je njihov prošlonedeljni okršaj dobila sa 2:0, što joj nije dovoljno da odigra rasterećeno pošto rivalu daje nadu da bi kod kuće mogao da nadoknadi razliku i ipak se plasira u narednu rundu. Mi sumnjamo u taj scenario, naprotiv, uvereni smo u još jednu pobedu Poljaka.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Sarajevo - Aktobe
ID: 8216322


Sarajevo je iznenadilo u prvom susretu. Naravno da taj „minimalac“ nije dovoljan da se izabranici Zorana Zekića osete kao apsolutni favoriti u ovom revanšu, ali mi verujemo u njih. Kvota na keca je svakako vredna rizika, međutim, ukoliko se ne slažete sa nama tu su 0-2 gola.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 18:00
Paphos - Elfsborg
ID: 8215773


Pre nedelju dana pobeda Elfsborga bila je jedna od najsigurnijih opcija, a trijumf od 3:0 pokazao je zbog čega. Danas kvote favorizuju domaćina, ali usudićemo se da im kontriramo jer smatramo da Šveđani mogu da zabeleže još jedan trijumf. Ako sumnjate, opredelite se za 3+.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 19:30
Fenerbahce - Hull
ID: 8220045


Turski velikan vrši poslednje pripreme za početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Sigurni smo da je izabranicima Žozea Murinja u glavi više gostovanje Luganu sledećeg utorka nego meč sa Halom, koji jeste slabiji, ali koji nema baš ništa da izgubi. Najbolje je da ih obiđete.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara