Kilijan Bevis (Radnički Kragujevac)
Kilijan Bevis (Radnički Kragujevac)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Radnički odmrsuje mornarski čvor

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.24. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 25. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:30
CSKA 1948 - Buducnost
ID: 8228685


Poraz Budućnosti u prvom susretu sa ekipom Mališeve, kao i prošlogodišnji evropski rezultati Podgoričana nisu ulivali baš puno optimizma njihovim navijačima. No, izabranici trenera Ivana Brnovića bili su sjajni u revanšu. Ipak, ovde je kec najizgledniji, možda uz malo golova.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:30
Cluj - Neman Grodno
ID: 8228705


Sve osim keca bilo bi iznenađenje, ne toliko zbog kvaliteta domaćih - iako su veoma dobro startovali u prvenstvu - nego zbog „jačine“ beloruskog šampionata o kojoj vam slikovito govori činjenica da je Isloč pre nedelju dana ispao od La Fjorite iz San Marina. Golove obiđite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Osijek - Levadia Tallinn
ID: 8228680


Ekipa Levadije sastavljena je od velikog broja stranaca, a ono što bi fudbalere Osijeka trebalo da drži na oprezu je činjenica da su gosti u prošlom kolu do prolaza u narednu rundu došli pobedom na strani (2:0 protiv Šjauljaja). Ipak, iznenadilo bi nas da Slavonci ne pobede.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Radnički 1923 - Mornar Bar
ID: 8228614


I jedni i drugi napravili su istorijske uspehe time što su se po prvi put plasirali u neko od evropskih takmičenja. Domaći su dobro igrali na pripremama, ali su na startu Mozzart Bet Superlige izgubili. Barani su eliminisali ekipu Dinama iz Tbilisija, ali sada očekujemo keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:30
Go Ahead - Brann
ID: 8230757


Go Ahed Igls se pomučio da bi se našao u prilici da izađe u Evropu (prošao je dva kruga plej-ofa) i daće sve od sebe da opravda uloženi trud. Branova prednost je u tome što je norveško prvenstvo u punom jeku, ali od početka juna je van forme i vredelo bi reskirati s kecom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Sheriff Tiraspol - Elfsborg
ID: 8228507


Šerif se prilično namučio protiv Zire, ali je prošao dalje. Protiv Elfsborga nema previše razloga za nadu, naprotiv, uvereni smo da će Šveđani, koji su u sjajnoj seriji u svim takmičenjima, slaviti i ovde. Istina, gosti, umeju da prime pokoji pogodak te je i GG3+ realno.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:30
Kilmarnock - Cercle Brugge
ID: 8228502


Serklu je ovo tek četvrti izlazak na međunarodnu scenu, prvi posle 13 godina, ali to što Kilmarnok ima veće iskustvo u Evropi ništa ne znači jer Belgijanci napreduju iz sezone u sezonu, dok Kili stagnira, poput većine škotskih klubova. Zato ne bi bilo loše da potražite X2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.1)
Za izbegavanje
ELITNE PRIJATELJSKE | 17:00
Cagliari - Como
ID: 8232806


Komo će igrati u Seriji A prvi put od 2003, a na samom startu očekuje ga gostovanje Juventusu (zanimljivo je da je poslednju utakmicu u eliti odigrao protiv drugog kluba iz istog grada). Kaljari se jedva izvukao, a potom se rastao sa iskusnim Klaudiom Ranijerijem. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara