Vladimir Matijašević (©Starsport)
Vladimir Matijašević (©Starsport)

Piksiju s ljubavlju: Ako postoji promil šanse, svi u FSS bi digli ruke za Stojkovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.12.20. | 12:24

Kaže sportski direktor Vladimir Matijašević

Fudbalski savez Srbije je razmišljao u drugačijem pravcu, jer iako više ne sedi na klupi Guangdžoua Dragan Stojković Piksi još prima platu – ne malu – od kineskog fudbalskog kluba. I tako će biti sve dok ne pronađe drugi angažman zbog čega se smatralo da je u ovom trenutku Piksi nerealna opcija kad se priča o nasledniku Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Orlova. Međutim, čelnici FSS su se zamislili nakon poslednjih Piksijevih izjava u kojima je rekao da bi sada možda i došao, ali samo ako bi osetio da ga “svi žele“.

Kako javnost razmišlja teško je reći bez opširnog istraživanja, ali u FSS nemaju ni najmanju dilemu...

Izabrane vesti

Znate svi da je Fudbalski savez Srbije i godinama unazad pokušavao da dovede Dragana Stojkovića za selektora reprezentacije, ali da je to bilo neizvodljivo u periodu dok je on radio kao trener kineskog kluba Guangdžou R&F-a. Ako sada postoji i promil šanse da bi Stojković mogao da dođe, svi u Fudbalskom savezu Srbije bi odmah digli ruku za saradnju“, kratak je komentar sportskog direktora Vladimira Matijaševića za MOZZART Sport.

Podrška rukovodstva FSS je ipak samo deo one kojoj se nada Stojković, ali nakon što se situacija u poslednja 24 časa okrenula za 180 stepeni sasvim je jasno da će biti i razgovora. Da li će biti i dogovora trenutno nije najjasnije.

FSS nije još izabrao, ali ni odustao ni od Vladana Milojevića ni od Sava Miloševića, pa čak ni od Veljka Paunovića, mada trenutno zaista izgleda malo verovatno da bi on mogao da se oslobodi ugovora sa Redingom.



tagovi

Dragan Stojković PiksiVladimir Matijaševićfudbalska reprezentacija SrbijeFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara