Oglasile se Delije pred Zenit: To je više od igre, sever mora da bude pun

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 16:18

„Ovo je jedinstvena prilika da pokažemo naš stav o svemu šta se dešava u svetu“, stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde

Traje reprezentativna pauza, ali navijači Crvene zvezde imaće zanimljivu zanimaciju tokom vikenda. Izabranici Vladana Milojevića u subotu, u 19 časova, igraju prijateljski meč sa Zenitom. Prema mnogim parametrima biće to više od igre, imajući u vidu zajedničku crtu, preko generalnog sponzora Gasproma.

Povodom meča sa Zenitom, oglasila se navijačka grupa Delije Sever... I pozvala sve fanove crveno-bele boje da u subotu dođu na Marakanu, i da severna tribina najvećeg srpskog stadiona mora da bude puna.

Izabrane vesti

„Kao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom – šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever“,

stoji u saopštenju Delija.

Ulaz je besplatan na utakmici protiv Zenita, a klub apeluje na sve zvezdaše, koji nisu vlasnici sezonskih karata i dolaze neorganizovano na meč, da ranije zauzmu mesta na zapadnoj i severnoj tribini Marakane.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara