Komentari na vest

Oglasile se Delije pred Zenit: To je više od igre, sever mora da bude pun

L

Liga sampinjona

pre 6 meseci

Evo trcim !😂
D

Dorcolac

pre 6 meseci

Dotrcalo je nas 43 hiljade nismo ostali nesto zalosni sto ti nisi dosao
C

Czbgd

pre 6 meseci

Da mi plate ne bi otišao da podržim još jednog diktatora i njegovu politiku, kakvi mentoli....stidim se , IQ im je manji od IQ ameba.
O

Onako, usput da pitam

pre 6 meseci

Ček, zar Sever nije apolitičan?

milford

pre 6 meseci

Nije vise od igre i ne mora da bude pun. Isto vazi i za kosarku i ta Partizan. 1000 bitnijih stvari ima u zivotu
g

gost1234

pre 6 meseci

imate stav o svemu sto se dogadja u svetu, jedino nemate stav o desavanjima u Srbiji, tu cutite kao zaliveni
C

Cikago

pre 6 meseci

Ja kao neko ko je bio svaku utakmicu na severu do pre 8 godina apsolutno se slazem sa ovim sto si rekao
F

FART IN FACE

pre 6 meseci

@ BRAVO ZA KOMENTAR Naravno da ne smeju da imaju stav o onome što se deeava kod na i o onome što se tiče svih nas ,,,,,,,jer kako reče Bonaparta "postoje ljudi koji će uvek pre iz sve snage da brane svoj interes (u slučaju ovih pozivara sa Severa svoje dnevnice) nego pravdu i istinu. Ali ja sam i dalje kao rođeni Zvezdaš i cigan do srži uveren da su oni manjina , manj8na koja služi i koja je spremna da služi svakom gazdi za dobru nadnicu. Oni kao i oni kojima služe smučili su svima pravi i izvorno rusofilstvo (mada oni sigurno ne znaju šta je to),Ja sam rusofil, ali ne zbog Putina i ruske vlade , već zbog Sv. Serafima Sarovskog, Sv. Jovana Kronštatskog, Sv. Sergija i mnogih drugih velikih ruskih svetitelja,,,,, zbog Dostojevskog, Šolohova, Čehova, Jesenjina itdddd,,,,,(ne i Tolstoja),,,,, MADA SAM SIGURAN DA JE SVETU DANAS POTREBAN VIŠE NEGO IKAD JEDSN VLADAR KAO WTO JE PUTIN, jer ne smem ni da zamislim na šta bi svet ličio u kome bi danas sam vladao podivljali NATO, krvožedni Evropski i Američki imperijalisti i stare lisice i lukavci iz Vatikana. Ali sigurno neću pristati da me na stadion kao govedo dovode i pozivaju oni koji su odavno isprljali i još uvek kaljaju Zvezdino ime , Zvezdinu istoriju i sve ono što Zvezda znači svima nama koji u srcu iskreno (i BESPLATNO)nosimo Zvezdu i sve što ona predstavlja za nas. Pozdrav tebi brate.
F

FART IN FACE

pre 6 meseci

..... pa da , obavezno dolazimo , i to samo zato da nam oni sa Severa objasne trenutnu situaciju u svetu. Onaj što im sastavlja ovakve debilske pozivnice stvarno misli da smo svi mi Zvezdaši goveda koja oni mogu da vodaju levo desno, jako i kad im padne na pamet.
Č

Čirs

pre 6 meseci

Citanjem ovog saopstenja, transfer blama je ukljucen.
D

Dragan Gistro

pre 6 meseci

a bas sam se pitao i bio mi je bas bitan stav navijacke grupe u vezi desavanja u svetu. Novine i televizija mogu dati neku neobjektivnu sliku te radije formiram svoje misljenje na pravim vrednostima i stavovima a to je svakako navijacka grupa.
M

Mile12

pre 6 meseci

A "Namenska" samo štanca granate za front! Za koga pitam se?
С

Синиша Мали

pre 6 meseci

за потпорни зид...