Luaj Ben Hasin
Luaj Ben Hasin

Najbolji igrač šestog kola Mozzart Bet Superlige: Ben Hasin i dvogodišnji san Kragujevčana

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 12:32

Fudbaler iz Tunisa impresionirao u pobedi nad OFK Beogradom

Hteli su ga još pre dve godine, ali je Luaj Ben Hasin tada izabrao Etoal Sahel, jedan od najvećih klubova Tunisa. Međutim, na Čika Dači ga nisu zaboravili i kada se ovog leta otvorila mogućnost da se konačno dogovori saradnja Radnički nije imao dilemu. S tim da se navijači i dalje pitaju: može li 24-godišnji Tunišanin da odmeni prošle sezone odličnog Salija Vižđija?

Za konačan odgovor moraćemo da se strpimo, ali ono što je Ben Hasin prikazao u pobedi Radničkog od 5:3 u spektakularnom sudaru sa OFK Beogradu daju sportskom direktoru Slavku Peroviću osnova za tvrdnju da je pogodio.

Izabrane vesti

Ben Hasin je u 31. minutu pogodio za 3:1, potom je učestvovao i u akciji pred peti pogodak njegovog tima, koji je potpisao Kilijan Bevis, i generalno ostavio utisak igrača koji bi mogao da Radničkom olakša put do šansi.

I tek bi trebalo da debelim flomasterom zaokruži taj utisak, ali početak je ohabrujući. Jer Ben Hasin je u Zaječaru igrao tek treću utakmicu za Radnički, ali treba reći da je u porazu od Spartaka na terenu proveu samo 19 minuta, a u remiju sa Vojvodinom svega 14.

Onda prvi nastup u startnih 11 Radničkog i odmah mesto u najboljih 11 Mozzart Bet Superlige. Samo da nastavi ovako. Mada mu neće biti lako, jer već u sledećem kolu Radnički igra protiv aktuelnog šampiona, Crvene zvezde.



tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeLuaj ben HasinRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara