Slavlje fudbalera Juventusa (Reuters)
Slavlje fudbalera Juventusa (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Čekamo pobede Stare dame, SJK-a i Viborga

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 11:48

Pročitajte nekoliko predloga za 26. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Viborg - Lyngby
ID: 8290287

Viborgu je problem odbrana, napadači rade svoj deo posla i na svakom meču ove sezone su postigli barem po gol. Protiv Brendbija čak tri, pa su opet ostali kratkih rukava. Na sva tri duela Viborga i Lingbija u 2024. godini, naravno sve u okviru prošle sezone, došli su kečevi. Idemo i sada po keca, i to ne običnog nego onog najskupljeg u svetu betinga.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
FINSKA 1 | 18:00
SJK - Gnistan
ID: 8290268

SJK-u bi trijumf pomogao da se izjednači na tabeli sa trećeplasiranim Ilvesom, odnosno da priđe lideru KuPS-u na šest bodova zaostatka. U prvom duelu u sezoni, krajem aprila, SJK je kao gost savladao Gnistan sa 1:0. Računajući da je domaći teren dovoljan adut da tipujem o na bustovan tip, hrlimo ka tipu koji deluje realno. Naime, sada je već definitivno poznato, SJK će igrati doigravanje za titulu i Evropu, dok Gnistan još ima samo teoretsku šansu da se domogne plej-ofa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Juventus
ID: 8290477

Verona je iznenadila i sebe i čitavu Italiju ubedljivom pobedom nad Napolijem, pa sa velikim samopouzdanjem dočekuje Juventus. Ipak, Stara dama je od starta sezone pokazala šampionske manire, pa smo sigurni u dvojku na ovom meču. Dakle, uz Staru damu idemo na tip koji deluje da ne može da skrene.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:30
Villareal - Celta
ID: 8290140

Jedinica nosi preveliki rizik, budući da oba tima mogu da budu potpuno zadovoljna urađenim na početku sezone. Viljareal je najpre odigrao nerešeno protiv Atletika na domaćem terenu, dok je na gostovanju pobedio Valensiju golom letnjeg pojačanja Ajosea Peresa u petom minutu nadoknade. S druge strane, klub sa Balaidosa je dva puta rutinski pobedio protiv Alavesa i Valensije i nagovestio formu kao iz perioda najboljih dana Jaga Aspasa.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Cagliari - Como
ID: 8290453

Novopečeni član Serije A jeste ubedljivo poražen na gostovanju Juventusu (3:0), ali se od ekipe Seska Fabregasa tek očekuju velike stvari. Ekipa Davidea Nikole dobro je počela sezonu, pošto je na svom stadionu odigrala nerešeno protiv Rome. Kaljari teško gubi kod kuće, tako da imamo puno razloga da se nadamo kecu u pokušaju. Uostalom, kvota je vredna truda, ne bi je mimoišli u svakom slučaju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 17:00
Dubocica - Graficar
ID: 8296005

Leskovčani imaju dva boda iz dosadašnja tri kola Prve lige Srbije, a sada će pokušati da pokvare perfekciju Grafičara. Beogradska ekipa pobedila je na sve tri utakmice u dosadašnjem toku sezone, a rivalima je strah u kosti uterao učinkom od devet golova na tri utakmice. Najinteresantniji za gledanje biće Senegalac iz Grafičara Bubakar Mbup. Afrikanac je dao četiri gola na tri utakmice od početka sezone. Mi ćemo se opredeliti za tip na golove.


Ukupno golova

Tip: 2-4 (1.52)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 02:00
Estudiantes - Boca Juniors
ID: 8290292

Imao je velikan sa Bombonjere gol prednosti pred revanš utakmicu osmine finala Kopa Sudamerikane protiv Kruzeira, ali je brazilski predstavnik pobedio 2:1 posle 90 minuta igre, a zatim boljim izvođenjem jedanaesteraca prošao u četvrtfinale. Upravo iz tog razloga ne treba previše očekivati od emotivno ispražnjenih igrača Boke u duelu 12. kola argentinske lige protiv Estudijantesa. Očekujemo tvrd meč, a nešto nas vuče NG tipovanju.


Oba tima daju gol

Tip: ng (1.65)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Trabzon - Kayserispor
ID: 8296340

Trabzon nije ništa naročito pokazao na evropskim terenima, pa je definitivno da mora da se okrene domaćem šampionatu. Ako ne pobedi nejaki Kajzeri, imaće krizu na oba fronta, što neće valjati. Očekujemo silovite napade domaćina na račun ekipe koja je dobila tri od poslednjih pet utakmica para. Biće dakle tenzije u redovima Trabzona koji mora da se konsoliduje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara