©MN Press
©MN Press

Najava dana (utorak, 23. jul): Parni valjak kreće u Evropu, a tu su i ostali kontinentalni izazovi

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

PENEVEŽIS – JAGJELONIJA, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Poljaci su šampionat tapočeli pobedom, pa idu rasterećeno na teren Penevežisa koji je na obe utakmice iznenadio Helsinki. Dosta je taj par pocepao tiketa, pošto je HJK smaran za favorita bez premca. Verujemo da će poljski tim zbog toga biti vrlo oprezan.

APOEL – PETROKUB, 19.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Kiprani su na pripremama savladali Spartak iz Subotice, a zatim odigrali nerešeno sa Novim Pazarom, Radničkim 1923 i AEK Larnakom. Modavci nisu naročito kvalitetni, pa se očekuje da APOEL ima apsolutnu terensku inicijativu. Videćemo kako će kretati rezultat u Nikoziji.

MALME – KLAKSVIK, 19.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Farani teško mogu bilo šta pozitivno da očekuju u Malmeu. Šveđanima ide odlično, najefikasniji su ligi, a pošto sem prvog mesta imaju i gol razliku 44:15, jasno je da je Klaksivu samo preostalo da se brani od velike sramote. Dakle, ovde će svakako fokus biti u tipovanju na golove.

FCSB – MAKABI T.A., 19.30

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Finale Superkupa Rumunije, te prva dva kola šampionata u kojima je FCSB osvojio dva boda, ukazuju na sve vrline, ali i potencijalne mane Rumuna. Računica je jasna, a Izraelcima koji su osvojili nedavno kup takmičenje u svojoj zemlji neće biti lako. Očekuje se tvrda, neizvesna utakmica u svakom smislu.

DIN. KIJEV – PARTIZAN, 20.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Dvomeč sa kijevskim Dinamom usmerava sezonu Partizana, pošto bi prolaz i zagaratovano mesto u Ligi Evrope otvorilo mogućnost angažovanja još nekog pojačanja. Za minulih sedam godina Dinamo je čak četiri puta bio učesnik grupne faze Lige Evrope i dvaput se probio do Lige šampiona. U istom periodu crno-beli su se samo jednom domogli drugog po važnosti UEFA klupskog takmičenja, a dvaput bili u Ligi konferencije.

FERENCVAROŠ – TNS, 20.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Šampion Mađarske odlično je radio na pripremama, a činjenica da je pred ovaj meč remizirao prijateljski sa Vest Hemom ukazuje da TNS ne može da bude krupan zagrljaj za njih. Očekuje se da u Budimpešti gol gostiju bude pod stalnom opsadom, što znači da na ovom meču pogoci proste mame na licitiranje kroz odgovarajuća tipovanja.

SATA KOLOMA – MIDTJILAND, 20.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Santa Koloma je možda mogla da odvuče Balkani do penala, ali Midtijiland je već nešto drugo. Danska ekipa je započela domaći šampionat remijem da Arhusom, a protiv tima iz Andore igra na što je to moguće ubedljiviju pobedu. Dakle, šanse domaćina su jako male.

LUGANO – FENERBAHČE, 20.30

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Švajcarsci su u prvok kolu šampionata savladali Grashopers, a pre toga na pripremnom meču savladao ih je Inter sa 3:2. Ovaj podatak može da sokoli Lugano, koji je svakako po igri i sastavu lošiji tim od Fenerbahčea. Očekujemo da Turci u gostima pokušaju da zaigraju na pobedu.

ŠAMROK ROVERS – SPARTA PRAG, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Sparta je domaći šampionat započela pobedom, dok je Šamrok Rovers u Kupu Irske poražen od Bohemiansa. Sparta ima dobar tim, pa će dati sve od sebe da sa gostujućeg trena izvuče maksimum. Moguće je da će pod velikim pritiskom igrati tim koji se mučio sa Vigingurom u prethodnoj fazi.

VIRTUS – FLORA, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Flora je očana u poslednje vreme. Gubi dosta mečeva, pa joj je ugrožena treća pozicija u šampionatu. I takva kakva jeste, sigurno ima kvalitet koji može da uplaši tim iz San Marina. Inače, Virtus je pred ovaj meč doživeo dva rezultatska debakla na mečevima sa FCSB-om.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara