Silas (Crvena zvezda)
Silas (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Golovi su u trendu u gradu mode

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.24. | 10:56

Pročitajte nekoliko predloga za 1. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Inter - Crvena Zvezda
ID: 8380077

Uprkos porazu od Benfike Crvena zvezda je pokazala da može da se nosi sa najjačima. Inter je svakao jedan od njih, iako u poslednje vreme pruža promenljive partije. Nada uvek postoji i sigurni smo da će navijače gostiju voditi srce, ali za duel u gradu mode naš savet je 3+.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.4)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Salzburg - Brest
ID: 8380076

Salcburgova politika prodaje najboljih igrača tokom letnjih prelaznih rokova počela je da se pokazuje kontraproduktivnom i Brest, iako neuporedivo neiskusniji u Evropi nije bez izgleda u Austriji. Zbog toga nam svi ishodi deluju sasvim realno, pa je najbolje da probate sa GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Young Boys
ID: 8380060

Ceh za Barselonin poraz u Monaku, kojem je u velikoj meri doprinelo rano isključenje defanzivca Erika Garsije ni kriv, ni dužan platiće Jang Bojs, uprkos kadrovskim problemima u redovima Blaugrane. Kvota na keca nije vredna pomena, ali je zato tu dupla pobeda domaće ekipe.



Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - Celtic
ID: 8380066

Seltik je bio izuzetno ubedljiv u prvom kolu, ali Slovan je jedno, a gostovanje u Dortmundu sasvim drugo. Istina, Keltima bi nadu mogla da pruži nedavna katastrofa Milionera u Štutgartu (5:1), pa ako nećete na keca tipujte na GG3+. Mi ipak verujemo u pobedu domaćih momaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Stuttgart - Sparta Praha
ID: 8380081

Štutgart je prvom kolu izgubio na Santijagu Bernabeuu, ali nije se obrukao, naprotiv, pokazao je da može da parira i favoritima za osvajanje “ušatog” pehara. Sparta je dobra ekipa, ali ovde će biti u podređenom položaju i kec ne dolazi u pitanje. Mi bismo rizikovali sa SP 1.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Arsenal - PSG
ID: 8380082

Kvote favorizuju Arsenal, ali nismo baš uvereni u pobedu Tobdžija, bez obzira na to što igraju veoma dobro u domaćim takmičenjima. Dobro igra i Pari Sen Žermen i ne bi nas iznenadilo da se iz Londona vrati sa delom plena. Najbolje je da tipujete na puno golova na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSV - Sporting
ID: 8380107

I jedni i drugi dobro su startovali u svojim šampionatima, ali su u ovom takmičenju zabeležili potpuno različite početke - dok je PSV izgubio u Torinu, Sporting je slavio kod kuće protiv Lila. Ipak, sada nam kec deluje nešto realnije, a kvota na njega svakako je vredna rizika.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 20:45
Coventry - Blackburn
ID: 8381076

Kvote favorizuju ekipu Koventrija, ali domaći su osvojili samo pet bodova i nalaze se u veoma opasnoj zoni. Sa druge strane njihovi protivnici dele drugu pozoiciju sa Sanderlendom i imaju svega bod manje od vodećeg Vest Bromvič Albiona. Najbolje vam je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara