Najava dana (sreda, 24. jul): Na meniju Borac iz Banjaluke, uz ostalo što evropske kvalifikacione utakmice nude

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

PAOK – BORAC BANJALUKA, 19.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Trener Borca iz Banjaluke, Mladen Žižović izjavio je pred meč da tim iz Republike Srpske ima nameru da se nametne rivalu koji je 15 puta skuplji i u svojim redovima ima više reprezentativaca. Jasno je da je PAOK šampion, ali nadu timu Borca budi činjenica da je ekipa iz Grčke izgubila četiri pripremna meča, te da su od njih bili bolji Hibernijan, Genk, Sen Žiloaz i Vitese.

LUDOGOREC – DIN. MINSK, 20.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Bugarska ekipa je otvorila šampionat pobedom nad ekipom CSKA iz Sofije. Samo taj parametar bio bi dovoljan da se zaključi da je Ludogorec favorit. Dinamo Minsk je pre ovog meča uz minimalnu pobedu na revanšu, nakon remija uspeo da eliminiše Pjunik. Biće iznenađenje ako se sa ove utakmice izvuče neporažen.

CELJE – SLOVAN BRATISLAVA, 20.15

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Slovan se protiv Struge propisni raspucao. Prvi meč okončan je sa 4:2, a drugi sa 1:2 sa njima. Celje je na prvom meču demontiralo Floru sa 0:5, a zatim slavili slavilo sa 2:1, odlučujućim golom u 89. mnutu. Sada i jedne i druge očekuje dosta ozbiljniji zadatak. Ne verujemo da će se i jedni i drugi lagano otvoriti.

STRUGA – PJUNIK, 17.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Struga je bez muke Slovana eliminisana iz reda kvalifikanata za Ligu šampiona. Pjunik je nakon remija, uz minimalan poraz na revanšu eliminisan od Dinamo Minska. Ovo je meč u kom će oba tima želeti da se dokažu. Teško će biti favorita, a realne šanse da se i jedni i drugi dokazuju na ovom meču su velike.

RIGA – SLASK, 18.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Ne očekujemo da će se ni jedan od timova nametati i grati dominantno. Veća je verovatnoća da će se igrati oprezno, a mi navodimo da je Slask takmičenje u okviru nacionalnog takmičenja u Poljskoj započeo remijem. Za Rigu koja je druga na nacionalnoj tabeli Letonije dobra je činjenica što je već uveliko u takmičarskom ritmu.

DIN. BATUMI – DEČIĆ, 19.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Gruzijski tim je apsolutni favorit. Voleo to neko ili ne u regionu, Dečić se pokazao kao potpuno nedorastao evropskim izazovima, pa ga moramo tretirati kao autsajdera. Očekije se da utakmica prođe kroz potpunu terensku inicijativu Dinama. Naravno, tako nešto će prejudicirati i konačan ishod meča.

AEK – INTER ESKALDES, 20.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Možda je Inter Eskaldes bio jači od Veleža, ali tako nešto protiv AEK-a sigurno da nije moguće. Istina, Grci su na pripremama remizirali sa Omonijom, a poraženi su od Genta, ali su bez obzira na to po sastavu dovoljno jaki da idu na pobedu i kapitalan rezultat na ovoj utakmici.

KLIFTONVIL – AUDA, 20.45

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Tim iz Severne Irske ne sme da se sili pred ekipom iz Letonije. Oba tima imaju svoje adute, a Auda će na teren zaći osnažena pobedama nad B36 Toršavnom. Igraće se sasvim sigurno oprezno, a i jedni i drugi će se nadati da je moguće obezbediti prednost u vidu pobede na prvom meču.

EL GAIŠ – KERAMIKA KLEOPATRA, 18.00

(Fudbal, Liga kup Egipata)

Finale je specifičan meč, a El Gaiš ga dočekuje bez pobede na prethodnih pet mečeva u ligaškim vodama. Keramika je uspešnija i samim tim i rasterećenija. Uz to, ova ekipa je dobila poslednji meč para u maju sa 2:1. S tim u vezi, El Gaiš može da ima strah od rivala.

SEREZO OSAKA – DORTMUND, 12.15

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Tim iz Japana ima problema u poslednje vreme u nacionalnim vodama, pa će Dortmund na takvom rivalu pokušati da oproba sebe i dokaže da je iznenađujući poraz od Pantum junajteda nije bio izazvan esencijalnim slabostima. A, bilo je baš tužno, a šta i može da se kaže nakon poraza od 4:0.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara