Dušan Vlahović (Reuters)
Dušan Vlahović (Reuters)

Najava dana (sreda, 2. oktobar): RB Lajpcig - Juventus, plus ostalo sa menija Lige šampiona

Vreme čitanja: 3min | sre. 02.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ĐIRONA – FAJENORD, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Đirona je tek s minimalcem poražena od PSŽ-a u prvom kolu, dok je Fajenord sa čak 4:0 pao pred Bajerom. Mora se napomenuti da je Đirona trenutno u padu forme, te da je na dve uzastopne utakmice remizirala. Fajenord je na polslednjih pet odigranih utakmica čak tri puta donosio nerešen ishod, a savladao je samo NAC Bredu.

ŠAHTJOR – ATALANTA, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Šahtjor je domaćin u Gelzenkirhenu, a Atalanta svakako favorit koji je u prvom kolu uspeo da izvuče bod na meču sa Arsenalom. Šahtjor je remizirao sa Bolonjom, što znači da je umeo da sačuva svoju mrežu. Verovatno će Ukrajinci ići na defanzivan nastup od samog starta utakmice.

ASTON VILA – BAJERN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Aston Vila je u prvom kolu sa 0:3 savladala Jang Nojse, a na poslednjih pet mečeva nije donosila manje od 3+ tipa, niti je gubila. Bajern je sa 9:2 demolirao Dinamo iz Zagrena, a zatim je pet golova dao Verderu, da bi zatim remizirao sa Leverkuzenom. Očekivano je da na ovom meču Nemci igraju nešto ofanzivnije.

BENFIKA – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Benfika je na Marakani savladala Crvenu zvezdu, a Atletiko je bio bolji od RB Lajpciga. Oba meča okončana su uz GG3+ ishode, a od njihovog međusobnog okršaja očekuje se da bude napet. Nema ovde favorita, a mi se sećamo Lige šampiona od pre devet godina kada su se ovi klubovi poslednji put ukrštali. Prvo je Benfika slavila kao gost, a zatim Atletiko. Na oba meča bilo je pi 1:2.

DIN. ZAGREB – MONAKO, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Malo ko može da veruje Dinamu nakon brukanja na meču s Bajernom. Ko na jednoj utakmici primi devet golova, taj zaista ne da ima problem, nego je i ozbiljno uzdrman. Monako je dobio Barselonu sa 2:1, i svakako je makar umeren favorit na Maksimiru.

LIL – REAL MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Real Madrid je u prvom kolu savladao Štutgart sa 3:1, da bi pred ovaj susret na derbi susretu s Atletiko Madridom u Primeri odigrao nerešeno. Lil je poražen od Sportinga u Lisabonu, i trenutno je u padu forme. Očekuje se da Ančeloti zaigra u ofanzivoj postavi kako bi što pre slomio otpor Lila.

LIVERPUL – BOLONJA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Arne Slot je silan sa Liverpulom koji je u prvom kolu dao tri gola Milanu, a primio samo jedan. Braniće se Bolonja od Salaha i kompanije uz vrlo male, gotovo zanemerljive šanse da ostvari neki rezultat. Inače, Bolonja je u prvom kolu remizirala sa Šahtjorom, ali ovaj rival je sasvim druga dimenzija.

RB LAPCIG – JUVENTUS, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

RB Lajpcig je poražen od Atletiko Madrida, dok je Juventus sa 3:1 savladao PSV. Biće ovo tvrd meč dva zaista jaka tima. Mota svakako ima plan za igru u gostima, a mi ćemo videti kako će se snaći Vlahović u napadu na Nemce koji svakako nemaju nameru da olako prepuste inicijativu rivalu.

ŠTURM GRAC – KLUB BRIŽ, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Šturm je poražen od Brasta, a Klub Briž od Dortmunda na startu vojevanja u Ligi šampiona. Oba tima su u relativno nestabilnim formama, pa je diskusija o favoritu izlišna. Šturm će svakako pokušati da iskoristi prednosti domaćinstva, kako bi došao do bodova.

BAŠAKŠEHIR – RAPID, 16.30

(Fudbal, Liga konferencije)

Bašakšehir je trenutno peti u domaćem šampionatu, dok je Rapid na drugom meču u Austriji. Videli smo da Rapid ima solidan napad, pa nam se čini da u gostima neće prezati od napada na Bašakšehir. U svakom slučaju, Turcima sa njima ne može da bude lako.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara