Komentari na vest

Spajić: Ovakve greške se ne praštaju ni u Ligi konferencije, Inter nas nije ničim oduševio

n

no.1

pre oko 2 sata

a koji bi rezultat bio da su te odusevili kad su vas ovako razbili 4:0 ???
B

Bršcz

pre oko 2 sata

Ne mogu da razumem ljude koji kažu Maksimović je sebičan nije trebao da šutne nego da doda. Pa da je dodao ne bi bilo ni ovih tri šansi što su bile. Zbog čega sputavamo svaki fudbalski pokušaj? Posle nam je kriv đavo kad samo mi vrtimo loptu u krug milon dodavanja uzaludnih bez šanse.
h

halo

pre oko 2 sata

Samo nek si ti impresionirao kapitenu :)))
C

Curva Nord

pre oko 2 sata

Hahahaha pa jel te bar malo sramota da dajes ovakvu izjavu. Ako nista drugo imao si cast da dodirnes igrace Intera, i da im trazis dres. Oni tvoj sigurno nisu trazili. Amala
B

Bršcz

pre oko 2 sata

Spajić pogrešio i vidi se da se živ pojeo, Krunić treć direktno njegov gol nista decko trčkara uziva u platici lagano. Milojevića prvi kritikujem ali ovde šta je kriv? Odlično postavio utakmicu sta drugo može?
S

Slavija

pre oko 2 sata

Spajicu jel si li ti svestan sta Pricas Dobro je kad si ti Odigrao kao pravi kapiten i Vodja zbog ovoga ti Treba uzeti Kapitensku traku.
I

Iz sljivika

pre oko 2 sata

Samo pukom srećom tvoja GLUPOST tj poigravanje nije nas koštalo gola. Identičnu GLUPOST napravio je Krunić. Žao mi je pola tima koji je igrao na nivou LŠ što nisu ostvarili bolji rezultat zbog ove druge polovine koja nije ni za našu ligu.
ш

шуми

pre oko 2 sata

има ли образа ,срама ,јбт они играли без 2 најбоља и најскупља играча ,тебе мајмуном правили иранац и матори Арнаутовић ,па да су играли Лаутаро и Тирам 10 би дали
R

Recko

pre oko 2 sata

Cije Greske tvoje i Kruniceve ovakvu izjavu pa ti nisi Bre normalan Najveci Krivac Kritikuje pritom jos i Kapiten.
G

GhostRiderrrr

pre oko 2 sata

Nepismeni liku i Baobab drvetu,kaže se ni sa čim u ovom kontekstu,a ne sa ničim.Vidi se da od škole imas čitanku i veliki odmor,a tako i igraš!!!
k

kolodin

pre oko 2 sata

Pa baš u tome je razlika između vrhunskih ekipa i onih koje su na dosta nižem nivou gospodine Spajiću.Da bi napravili grešku moraš biti prisiljen na to ,presing ,markacija igrača ,fizička i mentalna snaga igrača itd. Tek u ovom formatu takmičenja će da se vidi kolika je razlika izmeđe klubobova kao što su Dinamo,Slovan, Zvezda, Yang Boys naspram ostalih učesnika
P

Psihozza6

pre oko 2 sata

Bitno da ste vi oduševili sve koji su igrali 1-1&4+ uključujući i mene :D
b

bakarinjo

pre oko 2 sata

Kidace u nasoj ligi,pa ako zatreba eto ga i u repki!!
A

Ab

pre oko 2 sata

Mi jesmo izgubili 0:4...ali nismo oduševljeni Interom...ja zadovoljan...
5

5689

pre oko 2 sata

Bitno da si dao izjavu...a to sto si bio najgori nema veze...ko tebi dade traku
Н

Нео али можда@

pre oko 2 sata

Барак не ваља, а Милоје ваља јел'? Јесмо губили и лане, али не овако, са овако кукавичком игром! У ствари, није се ни знало шта Звезда игра, шта ко овде игра?! Одакле Олајника на крилу, одакле овај Корејац, одакле Крунић у Звезди, кад је најурен из свих тимова у последње две године?! Одакле онај Силас појачање од 10 милиона, ма сви бре сем малог Максимовића и Ђиге, одакле су их довели? Мислим да је проблем у тренеру нажалост, Милоје није за овај ниво!
S

SIoba

pre oko 2 sata

Po meni, Bahar je oteran na pravdi Boga...jeste da se malo "nije snašao" u našoj ligi ali garantujem da bi svakako osvojio titulu....U Evropi ti ni od koga nisi nadigran,igrao se lep fudbal...jeste da nije bilo pobede ali nije bilo ni sreće...to je samo moje mišljenje i znam da ih ima još koji isto razmišljaju....ovo sa Milojevićem je mučno gledati...
b

banence

pre oko 2 sata

SPAJICU TI SI JEDAN PROSECAN FUDBALER KAO I 99% PVOGA TIMA..PRUZILA TI SE PRILIKA DA IGRAS SA VELIKI TIMOM..I TI TAKO..PUSTI PARTIZAN ..ON JE U DOMENU TRAGEDIJE VESTOM RUKOM DIRIGOVAN DA SE SUSI I NESTANE...TA POBEDA NEZNACI NISTA KAO NI JEDNA U VASOJ PRIVATNOJ LIGI JER REGIJU NEZELITE..UPROPASTILI STE LIGU NAMESTANJEM I JEDINO OVDE NORMALNO UZ POMOC SEFA I DOBIJETE...ALI KAKO...ZATO KAKO SAM TU VEC NAPISAO SKORO U GOSTIMA 4 DO 6 ..PROTIVNIK IZ GRUPE NEBITAN SEM J.BOJSA A KUCI OD 2 DO 4..I NA KRAJU 1 BOD..MOZDA I CELA 3 A MPZDA NIJEDAN....TO STE VI U EVROPI..GDE NEMA ILICA VARA .TERZE..SEFA DRZAVE....NISTE VI TOLIKO LOSI ALI STE ZA OVAJ TIP TAKMICENJA PRESMESNI..
A

Aahahha

pre oko 2 sata

Inter koji svakog vikenda igra sa velike utakmice treba da odusevi Spajica i Drkusica, bas me cudi sto protiv vas dvojice Lautaro, Calha i drustvo nisu pokidali nego istrcali trening😂
P

Preža

pre oko 2 sata

Ali si nas zato ti impresionirao.🤣 Još imaš obraza da daješ izjavu?
S

Samo jedan covek

pre oko 2 sata

Sta ima da vas odusevljava? Spakovali vam 4 komada i ciao ragazzi
L

Lepi mica4

pre oko 2 sata

Druze pokidali vas ko dzeki lanac😆😆😆
N

Nadobudan lik

pre oko 2 sata

Ovaj dečko je amater a zajedno sa Krunićem najiskusniji u timu. I dalje mi je nejasno zašto ga je Zvezda potpisala u situaciji kad je imao 30 godina i pokidane ligamente kolena. On bi ovakav mogao da bude pojačanje evenetualno Tscu za ligu konferencija ali i to je upitno. Kad je došao u Zvezdu mislio sam da će biti u rotaciji a on je promovisan u kapitena i glavnog igrača, potpuno nejasno.
S

Sherlocked

pre oko 2 sata

E , zato si ti odusevio sve igrace i navijace Intera kad si poklonio gol . Krunic onim glupostima ce ih uveseljavati danima , kao bivsi igrac Milana koji im je poklonio dva gola. A za Olajinku sve ok , znaju da nije normalan i iz ofanzivne linije trci kao lud da stigne i napravi faul. Treba da nam se izvinite za to sto niste imali samopouzdanja - ovo je eufemizam za igrali ste kao p..ke. Strasno. I Maksimovicu da cestitate na hrabrosti i njemu da se posebno izvinite sto ste ga ostavili na cedilu.
t

televizor 112211

pre oko 2 sata

Spajić greši ništa novo,.......
R

Realno.

pre oko 3 sata

Vas samo super liga odusevljavajaju, imate svu pomoć, radite sta hocete.
Г

Гробар13

pre oko 3 sata

Уклапа се у Пиксијеву филозофију. Ми јесмо изгубили, али нисмо поражени. Интер нас није изненадио ни са чим, али су нас одвалили, а могли су још (офсајд х2+ 2-3-4 стопостотне прилике). Мислим да је време да постане поново репрезентативац.
Z

Zgemba 82

pre oko 3 sata

Sve si u pravu - ODLAZI
B

Bnm

pre oko 3 sata

JA TE PODRZAVAM DRUZE I MISLIM DA JE INTER VECERAS ZASLUZIO DA IZGUBI A TI DA BUDES IGRAC UTAKMICE... IZJAVA OVOG LIKA JE DOKAZ DA SU FUDBALERI GLUPLJI OD AMEBA JBT!!!
T

Trenercina

pre oko 3 sata

Kapiten......kapitenski.Mozda malo i da skines traku jer ovo je bas bilo tuzno i neodgovorno!
D

Dzi

pre oko 3 sata

ali ti si naa odusevio Urose... da su vas pritisli vise, napravili bi 8 greski mi,slovan, bojsi, dinamo, ne dajemo nista takmicenju u kom nastupamo, da nije politike kao u nasoj ligo ne bi smo to ni igrali, ne mozes da napredujes kao igrac ako igras u ekipi koja nije pretnja, a mi to nismo... bukvalno ne moze ni protiv koga da idemo na pobedu, mozemo samo da se branimo sa vise ili manje golova koje primimo..
D

Deki maky

pre oko 3 sata

Sta mu je ova knedla u grlu zapala...obrukao se kao nikad...nivo amaterizma
M

Mali srbin

pre oko 3 sata

Aj pokrij se usima...tebe nije odusevio kao da si pobedio 4-0!
S

Spajić

pre oko 3 sata

Bitno je da si ti odigrao šampionski dok su se igrači Intera valjali po terenu.
M

Moje viđenje

pre oko 3 sata

Iskreno jeftino primnjen prvi gol, čak mislim da bi glazer odbranio da nije Krunic malo podigao loptu glavom. No dobro prvo poluvreme, videlo se na ulasku u drugo poluvreme da igraci zele do izjednacenja, i verujem da je moglo ali sve je u vodu palo posle katastrofalne greške Krunica, jeste nije mu se niko otvorio ali šta pokusavas da uradiš medju 2 igraca nije mi jasno, šutni je na tribine i postavite odbranu kako treba. Posle toga ekipa je moralno pala i znalo se da ce primiti jos golova, onaj prijem Spajica je sraman, kako moze lopta toliko da se odbije od tebe Ejjj... Penal Drkusica je mala sitna greška i ne smatram ga krivim. Jasno je da je koncentracije pala posle drugog gola, volja je nestala. Djiga je igrac utakmice, kakav Maksimovic jeste mali dobar ali mnogo sebičan 2 suta je imao igrace ispred sebe i levo i desno on hoće da bude heroj, em što je najmlađi em što se nije podredio timu nego zeli da bude HEROJ, ok ima potencijala ima tehniku,ima jaja, ali brate klinac si... Iskreno do 60 min smo bili bolji tim i ako smo gubili. Nama treba lucidan igrac na poziciji Krunica ne statičan koji vraca loptu nazad. Elsnik da nije u tandemu sa rupom zvanom Krunic bio bi najbolji igrač Zvezde. Ako treba neko da izadje iz prvih 11 to je samo Krunic od primljenih 6 golova u LŠ čovek je direktno kriv za 3!
#

#p

pre oko 2 sata

Do 60. bili bolji tim?
@

@tvoje viđenj3

pre oko 2 sata

Poprilicno pristrasno je tvoje vidjenje, jer Zvezda nije bila bolja od Intera do 60. minuta. Imala je neke mini bljeske i par suteva na gol koji su malo uzbudljiviji bili ( ne sad ludilo neko) i to je to. Inter je vidljivo daleko bolji tim, a i izgledali su poprilicno lagano i nimalo potreseno na Zvezdin ulozen trud da probaju nesto. Za Maksimovica se slazem da je pokusao da bude heroj i malo se nabedio, ali dobro, on nije ni svoje telo razvio jos sa 17 godina, a kamoli psihu. A Spajic.. Ne znam sta mi je blamantnije, njegova izjava na krs igru koju je pruzio sa sve onom greskom ili psiha koja mu to dozvoljava da izgovara.
m

molim?

pre oko 3 sata

Sportski je nadati se, navijati, voleti i bodriti svoj klub. Benfika i Inter vas nisu oduševili, gol razlika je 1:6, imamo 0 bodova. I nije to problem, problem su izjave ovakvog tipa. Obično se timski dobija, timski se i gube utakmice, ali u prve dve smo ipak videli jasne greške pojedinaca, i to onih najiskusnijih. U prvoj, Krunićeva greška, zatim pravljenje faula u opasnoj zoni gde Seol nije uspeo da očisti loptu, Glazerov gol. Večeras, opet faul u opasnoj zoni, donekle Glazerov gol, iako je šut bio fenomenalan. Ključni momenat je taj kada smo izašli visoko, uspostavili kontrolu, bili ravnolrsvni, ako ne i malo bolji u tom periodu, najiskusniji igrač, umesto da ispuca loptu, bilo gde, on je gubi, primamo gol, i to naravno ubija ekipu. Inače, primetan je taj mentalni momenat da ekipa ne veruje da može da pojuri tih 0:2. Onda, kapiten, kao u prvom poluvremenu, gubi čistu loptu, sad stiže kazna. Penal da ne komentarišem, ruši igrača koji nije bio u gol šansi. Elšnik, Krunić, Spajić, Drkušić. Momci, niste nas impresionirali.
B

Beli galeb

pre oko 3 sata

Arogantan, antipatičan i veoma loš igrač bolje Leka umesto njega ali ne Spajić i Milojko se znaju iz omladinske škole teraj i jednog i drugog prvog u Grčku a drugog na tribine i mikrofon u ruke i pevaj zvezdine pesme Spajiću za lopte nisi
A

Ab

pre oko 3 sata

Spajić u Januaru.l, nakon Zvezdinih 0-0-8 u LŠ i gol razlikom 5:30: "Realno ova LŠ nije ništa posebno, niko nas nije oduševio, sa svakim možemo igrati, naučili smo na greškama i sljedeće sezone osvajamo takmičenje"
m

miljance

pre oko 3 sata

sad ide prica kao sebi dali 4 gola.. pa dobar protivnik te natera da napravis greske.mjer igra agresivno i visoko..pola ljudi ovde komentarise a ne razume se u fudbal
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Prvo I osnovno cemu se use pioniri u fudbalu, ako si zadnji igrac do golmana I ako si podnpritisko ili vracaj golmanu, ili ako nisi u prilici salji loptu sto dalje od svog gola. Ne mozes ti pokusavati da nosis na ledjima protinickog igraca, ili da ocekujes faul of Fliksa, koji je bio suspendovan iz sudjenja zbog bas takvi stvari. Nista, bio proslo, naucite nesto iz ove utakmice, prvo odbrana cisti ispred gola, drugo u evropskim utakmicama skoro I nema sudije koji ne peipomaze velikima. Znaci uzdaj se use I u svoje kljuse.
a

asas33

pre oko 3 sata

Ma nisu ni mene odusevili. Rano poveli, prepustili sredinu, a u duelima jaci, brzi, konkretniji, i vise trce. Sve nebitne stavke. Trebalo je biti bar 8:2. Stvarno su nasi fudbaleri ograniceni ko terasa. Citiram komentatora "ZVEZDA JE U SESNAESTERCUUUUUUU !!!!!!!!!!

Branislav Popovic

pre oko 3 sata

Stojic je za tebe druze Materazzi
H

Haxer

pre oko 3 sata

Kakve izjave ima ovaj lik neverovatno..Benfika nije nista, Inter nije nista, a dobili ih sa pola gasa...Bolje vise da cuti, a da igra, posto je medju najslabijim karikama
m

mx

pre oko 3 sata

Ostavili Lautara na klupi i to ti sve govori.Mozda su trebali i tebe ostaviti.
k

kimih

pre oko 3 sata

problem je sto se super liga igra peske..imas svoje klubove i sudije..drugaciji je ritam utakmica,spor jako..a kada te napadne ekipa visko na presing na zadnju liniju ako nisi sprema tehnicki i takticki vec si u problemu..sto se danas videlo..to je sva problematika..inter igrao koliko je trebalo
L

Laufernbgd

pre oko 3 sata

Decko ostavi kapitensku traku nisi je zasluzio nicim, Drkusic zbog tebe greje klupu.. Stojica su prodali zbog tebe... Dosta vise foliranja kako si ti neki igrac
A

Ab

pre oko 3 sata

Kakva izjava sunce ti jbm...kakva promaja u glavi...znalo se da je glup ...ali ovoliko...frajer se raspao na terenu , odron partija..popio 4 komada, realno mogao još koji i onda ovako nesto ODVALIIII...Zato ove papke i treba trpat do 9 ko Bajern ...pa onda budi "oduševljen" ... frajer izgubio živu loptu sam ko duh i priča priče ... nevjerovatno...

Usput

pre oko 3 sata

Sve si ti to lepo rekao i sve bi to imalo smisla,ali da su te greške napravili Djiga i Maksimović. Ovako je malo smešno jer su te greške došle od tebe i krunića,a ako niste naučili do tridesete godine, teško da ćete i sad.
C

Comsheeya Niš

pre oko 3 sata

Verujem da igračima Intera neće biti lako kad čuju da te nisu impresionirali.
M

Mladic

pre oko 3 sata

Ti si druže greska i ovo je prevelik zalogaj za tebe….ti si odigrao svoje u evropi i možeš jedino našu “klaj-klaj” ligu.
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Najgore su ovakve izjave… Ljudi vasm uvalili 4 komada, a nisu te oduševili. Samim tim govoriš koliko si loš ako te nabije tim koji te ne odusevi.. ccc.. Ajde zaboravljaj ovu utakmicu i uci na greškama, ima još dosta da se igra. Ne bude toliko loš. Ne smijes gubiti od ekipa koje te ne odusevljavaju, barem ne ovim rezultatom. Ne daj Bože da ga Barcelona odusevi, ond a ćemo dobiti 8 komada.
p

pa dobro šta

pre oko 3 sata

Da vas je oduševio, verovatno bi bilo 10-0
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Ali zato si ti sve nas odusevio - gluposcu !!
p

pa dobro šta

pre oko 3 sata

"Inter nas nije ničim oduševio". Reče kapiten koji je napravio amatersku grešku i konačan rezultat 4:0. U kojoj fatamorgani živi ovaj lik? Ili je stvarno narodu toliko ispran mozak, mada nije ni čudo, kada se pričaju laži 24/7 na 90% televizija
S

Sta radis

pre oko 3 sata

Reci cu trener i uprava, odmah ostavke. Uros nijekriv
S

SPAJIĆU

pre oko 3 sata

..... idi iz Zvezde molim te , i ti i Krunić.
J

Ja 026

pre oko 3 sata

Ni ti ne jedi g.... Drži se Uroše, glava gora...bravo momci!!!!