Komentari na vest

Glazer: Nisam video, nisam mogao bolje, fenomenalan udarac iz slobodnjaka

2

2 na 2

pre oko 1 sat

Nema šta da ti se zameri kad imaš ispred sebe Spajića i Krunića. Čak šta više, kapa dole za odbrane. A "stručnjaci" će uvek da mlate praznu slamu.
R

Rosso

pre oko 1 sat

Nije Glazer kriv za ovaj gol, sut je bio perfektan i efikasan, ali njegovo postavljanje kod slobodnjaka je kriminalno i protiv Benfike i ovu tekmu. Totalno van forme i izgubljen na terenu. Inace, odlican golman koji moze mnogo bolje.
G

Goat

pre oko 2 sata

Ti druze primas drugi put gol iz slobodnjaka u svoj ugao, danas jos iz vece daljine i ugla, i ovakvu izjavu dajes na sve to... Pa naravno da nisi video kad se postavljas kao da si rukometni golman, branis na refleks i kad te pogodi lopta, blage veze sa golmanskim poslom nemas
К

Кјјјјј

pre oko 2 sata

Ниси се ни повредио против Железничара него си и ту кикснуо и да би се оправдао измислио си да си повређен
T

TrifkeRSFC

pre oko 2 sata

Sada je sve jasno. Momak u stvari nije skretničar, samo ne vidi dobro. Daleko ti lepa kuca. Sram te bilo. Krunića takođe.
k

kikoman

pre oko 2 sata

gol u raslje, vanserijski sut, plus odbitak. ne, nemamo kurtou na golu, ali nismo ni real madrid...samo smo nerealni
T

TrifkeRSFC

pre oko 1 sat

Niko ne spori vanserijski šut. Ali isti ne bi ni bio izveden na taj način da dotični nije skautiran na prethodnoj utakmici gde je primio identičan. 2/3 gola pokrije živi zid, ako golman ne može preostalu trećinu nego se na šut sa suprotne strane u svoj ugao baca kao u bazen, za takvog je golmana svaki šut vanserijski. I takav nije dorastao Zvezdi i ovom takmičenju.