Milojević: Nedopustivo, šest golova smo primili posle individualnih grešaka!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 23:41

“Samo smo ovako mogli da igramo protiv njih, sve ostalo je samoubistvo”, kaže šef struke crveno-belih

Crvena zvezda je skupo platila školu nedopustivih grešaka na otvaranju Lige šampiona. Ono što joj se desilo u Beogradu, multipliciralo joj se u Milanu, pa je uprkos solidnoj igri u prvih sat vremena utakmice doživela težak neprijatan na San Siru.

Na treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću je da pokuša da promeni takve okolnosti, koje su i protiv Benfike i Intera bile nerešive po pitanju konačnog rezultata utakmice.

Izabrane vesti

Problem crveno-belima je to što već za 20 dana sledi gostovanje Monaku na stadionu Luj Drugi.

„Ne mislim da smo primili četiri gola, nego smo ih sami sebi dali. Napomenuo sam posle Benfike, nedopustivo je da to radimo na ovakvom nivou. U primpremi utakmice smo pokušali da zatvorimo Inter tamo gde je jak, ali bukvalno smo svih šest golova primili na direktne individualne greške“, rekao je Milojević.

Mladi Andrija Maksimović je zablistao i na debiju u Ligi šampiona.

„Maksimović je još jednom pokazuao svetlu budućnost, pokazao šta je i ko je, pokazao kvalitet, hrabrost. Nijednog trenutka se nije video strah. Meni je kao treneru puno srce, ubeđen sam da će on biti jedan od najboljih igrača koje će Srbija iznedriti poslednjih godina

Ambicije u Ligi šampiona ostaju iste kada je u pitanju Crvena zvezda.

„Nama je sigurno želja da se plasiramo što dalje budemo mogli. Trudićemo se da svaku utakmicu gledamo ponaosob, igrali smo protiv ozbiljnih timova. Kada smo se kvalifikovali u Ligu šampiona rekli smo da ćemo učiniti sve što možemo. Svaka utakmica će biti novo iskustvo i da se plasiramo što dalje budemo mogli“.

Da li promena formacije ima veze sa problemima sa bekovima ili načinom na koji inter igra.

„Greške nemaju veze greške sa sistemom, koji god da igrate, individualne greške su individualne. Ako znate kako Inter igra jedino ovako možete da im odgovorite, sve ostalo je samubistvo“, zaključio je Milojević.


tagovi

Vladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara