©Reuters
©Reuters

Najava dana (sreda, 10. jul): Ostvrljane iskušavaju Lale, evropske kvalifikacije, i Nole na Vimbldonu

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

HOLANDIJA – ENGLESKA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Igraju Ostavljani ružno, dekadentno, daleko ispod realnog potencijala, ali prolaze. Dvosatna patnja u sudaru sa Švajcarskom završila se penal ruletom, u kojem je Geret Sautgejt konačno dočekao osmeh sreće. Holanđani su se prvi put od 2000. plasirali u polufinale Evropskog prvenstva, a ukupno šesti put u istoriji. Ova selekcija posle pobede nad Turskom svakako može debelo da namuči Engleze.

FLORA – CELJE, 18.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Slovenci su svakako kvalitetniji od estonskog domaćina koji je pred ovaj meč poražen od Levadije s minimalcem. Celje se temeljno pripremalo za ovaj meč, a porazio ga je samo Otelul. Sve u svemu, videli smo dobro izdanje ovog kluba protiv Rapida iz Bukurešta, pa isto očekujemo i protiv Flore.

SLOVAN BRATISLAVA – STRUGA, 18.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Nismo skloni preuveličavanju, ali nesrazmera Slovana i Struge je tolika da se od Makedonaca ne očekuje ništa više od možda dostojanstvenog otpora. Videćemo šta Slovan sprema, uvereni da će igrati na ubedljivu pobedu kako bi revanš bio samo puka formalnost.

KLAKSVIK – DIFERDANŽ, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Farani su uigraniji tim, tako da od ekipe iz Luksemburga ne očekijemo puno. Uostalom, ni poslednji majski rezultati ovog kluba nisu bili za primer. Klaksvik igra u prvenstvu i bolje je konciciono pripremljen, zbog čega očekujemo dominantnu igru domaćina.

LUDOGOREC – DIN. BATUMI, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Četiri pripremna meča Ludogorecu uzastopno donose pobede. Dinamo igra na preskok, a čini se da ga je poremetio poraz na penale kroz polufinale Kupa Gruzije. Očekujemo dominatnu igru Ludogoreca, a što se tiče tipovanja, svakako će u fokusu biti igra na golove, uz opasku da domaćin ume da bude jako efikasan.

DIN. MINSK – PJUNIK, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Ovo će najverovatnije biti jedna od najtvrđih kvalifikacionih utakmica danas. Belorusi igraju u odličnoj formi, a tako pamtimo i Pjunik iz poslednjih majskih izdanja. Očekivan je zatvoren pristup igri oba trenera i opipavanje pulsa. Oba tima imaju dobre odbrane.

BORAC BANJALUKA – EGNATINA, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Dan uoči prvog evropskog ispita u novoj sezoni Mladen Žižović, Srđan Grahovac i Oliver Jandrić jasno poručuju da od prvog minuta Borac ide na pobedu. Uzdaju se „crveno plavi“ u pune tribine Gradskog stadiona, a silno su motivisani da u prvom dvoboju sa Egnatijom pokažu sav svoj kvalitet. To je i više nego moguće, pošto Albanci nisu naročito kvalitetni.

VELEŽ – INTER ESKALDES, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija)

Igra se na Grbavici, gde očekujemo punu dominaciju Veleža. Tim iz Andore se ne takmiči u naročito kvalitetnom takmičenju, tako da od Veleža očekujemo vrlo konkretan nastup. Setimo se da je tim iz BiH u maju umeo da igra jako efikasne mečeve.

N. ĐOKOVIĆ – DE MINOR, 15.50

(Tenis, Vimbldon)

Holger Rune je trebalo da bude najizazovnija barijera za srpskog teniskog giganta, ali se on postarao da Centralni teren pretvori u čistilište i za manje od dva sata pošalje kući momka koji je kroz istoriju međusobnih duela umeo da ga pobeđuje u važnim mečevima - 0:3 (3:6, 4:6, 2:6). De Minor je dobio Filsa sa 1.3, ali Nole je druga dimenzija, mada je ovaj teniser uspeo da ga savlada u januaru, nakon čega mu se Đoković osvetio u aprilu.

T. FRIC - L. MUZETI, 15.20

(Tenis, Vimbldon)

Videli smo kako se Fric bori i sa 3:2 u setovima dobija Zvereva. Ako ćemo pravo, ovaj rezultat je i za pamćenje, pošto je posle izgubljena prva dva seta napravio veliki preokret. Ne verujemo da će mu Muzeti posle ovakve igre parirati na adekvatan način, mada rizik postoji, baš kao i u aprilu kada je Fric od Italijana poražen da 2:0 u setovima.  


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara