NAJAVA DANA (ponedeljak): Pun kofer Lige nacija i afričkog reprezentativnog fudbala

Vreme čitanja: 3min | pon. 09.09.24. | 07:53

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BURUNDI – SENEGAL, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Afrika)

Veliki dan za Burundi jer se očekuje spektakl i preko 40.000 navijača, ali Senegal je taj koji sve ima u svojim rukama. Veliki su favoriti. Ovo će biti tek treći međusobni susret, prvi još od 2016. godine. Do sada je oba puta slavio Senegal.

UGANDA – KONGO, 18.00

(Fudbal, Afrika)

Jedan od zanimljivih mečeva dana u Africi. Oba tima su u promenljivoj formi, ali Kongo može da se pohvali da je sa minimalnih 1:0 savladao Južni Sudan 5. septembra, dok Uganda u 1. kolu kvalifikacija odigrala nerešeno 2:2 protiv Južne Afrike.

FRANCUSKA – BELGIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Bez ikave dileme derbi dana i pravi trenutak da se Francuska trgne i najzad pokaže nešto kvalitetno na terenu. Trenutno su u seriji poraza pošto su i Italijani i Španci slavili protiv trikolora, a sada se i Belgija nada čudu. Svakako meč koji će se najviše pratiti.

IZRAEL – ITALIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Još jedan zanimljiv meč, doduše jer je Izrael u pitanju, duel se igra u Mađarskoj, tačnije Budimpešti iz dobro poznatih razloga. Zato bi Italija ovaj meč bez ikakvih većih problema morala da reši u svoju korist i upiše nova tri boda. Izrael je u ovoj grupi svakako najslabiji tim i malo šta bi mogli da urade protiv Belgije, Francuske i već pomenute Italije.

CRNA GORA – VELS, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Da li je vreme da Crna Gora najzad dođe do pobede. Belgija, Gruzija i Island su bili zaslužni za niz poraza Crne Gore koja se sada nada da bi u Podgorici mogla najzad do pozitivnog ishoda, ali Vels je ipak ozbiljan zalogaj za tako nešto.

NORVEŠKA – AUSTRIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Još jedan okršaj dana koji je teško odrediti ko je konkretan favorit, svakako ćemo mi dati prednost Norvežanima iz više razloga, pa ako ste spremni, treba pokušati i odigrati na domaćina.

SLOVENIJA – KAZAHSTAN, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Dva tima koja već duže vreme ne znaju za pobedu. Slovenija je nanizala ikseve, a Kazahstan je idealan protivnik da se Slovenija vrati na pobedničke staze. Očekuje se da na stadionu Stožice rutinski dođu do trijumfa i tri boda. Zanimljivo u ovoj grupi sva četiri tima posle prvog kola imaju po jedan bod.

TURSKA – ISLAND, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Ako gledamo tradiciju, Island redovno nadigra Tursku. Na tri od poslednje četiri utakmice je Island pobedio. Doduše poslednji meč su Island i Turska igrali pre pet godina, sada su to neke druge ekipe i realno je očekivati da Turska dođe do pobede danas.

RUMUNIJA – LITVANIJA, 20.45

(Fudbal, Liga Nacija)

Rumunija u Burukreštu ne bi smela da ima problema protiv Litvanije koja je u seriji od dva poraza. Generalno Rumunija u ovoj grupi neće imati većih problema, posebno kada se mečevi budu igrali u Bukureštu.

ANGOLA – SUDAN, 21.00

(Fudbal, Afrika)

Za kraj dana izdvajamo meč u Angoli koja je u niže pobede. Savladali su Ganu, doduše sa minimalnih 1:0, a sada se očekuje da rutinski savladaju i Sudan koji je u prvom kolu savladao Niger.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara