©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (ponedeljak, 5. oktobar): Nole na Rolan Garosu, Zvezda na jadranskom parketu, plus nešto fudbala

Vreme čitanja: 3min | pon. 05.10.20. | 08:18

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

N. ĐOKOVIĆ – K. HAČANOV, 14.20

Izabrane vesti

(Tenis, Rolan Garos)

Srpski as silovito gazi ka finalu Rolan Garosa, a sledeća prepreka mu je solidni ruski teniser. Ipak, ne bi trebalo Hačanov da bude preveliki zalogaj za Đokovića, s obzirom da je prvi reket sveta dosad uvek pobeđivao svog današnjeg protivnika bez izgubljenog seta! Ovo im je prvi susret na šljaci, na kojoj je Đoković ove godine prepustio samo jedan set.

S. CICIPAS - G. DIMITROV, 12.20

(Tenis, Rolan Garos)

Tek drugi sudar dvojice tenisera otkako su u profesionalnim vodama, a prvi na šljaci. Jedini dosadašnji susret završen je u korist bugarskog tenisera koji je slavio na travi Ujedinjenog Kraljevstva sa 2:0 u setovima. Cicipas ima dva meča više na šljaci ove sezone od rivala, ali i poraz više, a uz to je češće igrao mečeve sa više od dva seta.

CIBONA – CRVENA ZVEZDA, 18.00

(Košarka, Jadranska liga)

Posle startnog poraza od Fenerbahčea, Crvena zvezda stigla je u Zagreb gde će otvoriti sezonu i u Jadranskoj ligi, ali i zatvoriti prvo kolo regionalnog takmičenja. Crvena zvezda od onog poraza pre šest godina u polufinalu ABA lige u Beogradu nikada kasnije nije poražena od Cibone i uglavnom su to bili ubedljivi trijumfi.

EKSCELZIOR – DE GRAFŠAP, 18.45

(Fudbal, Holandija 2)

Ekscelzior je izgubio tri od poslednje četiri utakmice i primio ukupno 11 golova u tim porazima. De Grafšap jeste bolje plasiran, ali ne blista na strani. Poslednji meč u gostima izgubio je sa 3:7. Na tri od četiri prethodna susreta ovih timova došlo je 0-2.

LAMIJA – VOLOS, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)

Tri meča odigrala je Lamija u ovoj sezoni i izgubila sva tri. Volos je sakupio četiri boda i to ga stavlja u blagu prednost. Pre svega psihološku. Sedam utakmica odigrala su ova tima do sada i Volos je dobio samo jednom. Pre oko mesec i po dana sastali su se u prijateljskom meču, bilo je 2:0 za Lamiju.  

ZRINJSKI – SARAJEVO, 18.00

(Fudbal, BIH 1)

I Zrinjski i Sarajevo su u velikom naletu. Bordo tim vezao je četiri pobede, Mostarci jednu manje, ali bez primljenog gola su od polovine avgusta. Na prethodnom susretu ova dva tima nije bilo golova, a na četiri pre tog samo postignut je samo po jedan gol, uz tri pobede Sarajeva i jednu Zrinjskog.

ŽELJEZNIČAR – TUZLA SITI, 20.00

(Fudbal, BIH 1) 

Željo je izgubio dve od prethodne tri utakmice (obe na svom stadionu) i nema pravo na kiks protiv Tuzla Sitija. Ove godine u martu, na Grbavici, bilo je 2:0 za domaćina. Međutim prethodno gostovanje Tuzla Sitija navijači Željezničara ne pamte po dobrom, pošto su izgubili 2:3. 

KOLUBARA – SREMSKA MITROVICA, 18.00

(Fudbal, Srbija 2)

Kolubara ove sezone uglavnom bodove osvaja kod kuće. U Lazarevcu su minimalnim rezultatom savladali Dubočica i Jagodina. Sremska Mitrovica ima samo jedan trijumf u poslednjih pet kola. Na tri od poslednjih pet susreta Kolubare došlo je 0-1 gola.

TRAJAL KRUŠEVAC – SLOGA KRALJEVO, 18.00

(Fudbal, Srbija 2)

Posle očajnog starta i četiri vezana poraza Sloga iz Kraljeva je u prethodnom kolu bila bolja od Kolubare. Zanimljivo je da je na prethodnih četiri od pet susreta gostujućeg tima došlo 2-3 gola. Trajal igra vrlo promenljivo, ali na poslednja dva meča kod kuće nije primio gol.

NIRNBERG – DARMŠTAT, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Nirnberg je dobro startovao ove sezone, osvojili su četiri boda u prva dva kola, uz samo jedan primljeni gol. Darmštat ima bod iz duela sa Regenzburgom. Na četiri poslednja međusobna okršaja ova dva tima došlo je GG. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara