Ivan Perišić (©Reuters)
Ivan Perišić (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 24. jun): Uzudljivo uz „kockaste“ protiv „azura“ i Albance na nišanu Španije

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

HRVATSKA - ITALIJA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, EURO)

Meč koji će odrediti koja od ove dve reprezentacije ide dalje. Sve karte su otvorene, bez sumnje nas očekuje neizvestan meč sa puno dinamike i uzbuđenja. Ono što je zanimljivo i zaprepašćujuće jeste da je Italija jedini put slavila nad "kockastima" još od davne 1942. godine! U poslednja tri međusobna obračuna je rezultat bio identičan - 1:1.

ALBANIJA - ŠPANIJA, 21.00

(Fudbal, EURO)

Španija bez ikakvog imperativa dočekuje megdan sa Albancima koji se još nadaju da mogu do nokaut faze. Ipak, za tako nešto će morati da preskoče najtežu moguću prepreku oličenu u vidu ekipe koja je u dosadašnjem toku takmičenja pokazala ubedljivo najviše.

KOLUMBIJA - PARAGVAJ,00.00 (uto)

(Fudbal, Kopa Amerika)

Kolumbija i Paragvaj će se susresti na otvaranju grupe D Kopa Amerike. U prošlosti su međusobni dueli išli uglavnom u korist Kolumbijaca, dok su Paragvajci poslednji put slavili još 2017. u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

BRAZIL - KOSTARIKA,03.00 (uto)

(Fudbal, Kopa Amerika)

Brazil otvara turnir duelom sa Kostarikom. Na papiru je to jednostavan zadatak za "selesao" koja je prvi favorit za osvajanje prvenstva Južne Amerike. Ne samo da Kostarika nikada u istoriji nije pobedila Brazil, već da stvar bude gora, u ukupno deset obračuna nikada nisu uspeli ni bod da izvuku.

EL DAKLEJA - ZED, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Poslednjeplasirana El Dakleja bez velikih šansi dočekuje ekipu Zed. Domaćin se nalazi u crnom nizu, pobedivši samo u jednom od poslednjih 18 mečeva, dok je gostujući sastav na sredini tabele sa potencijalom da se dodatno uzdigne.

FARKO - AL ITIHAD, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Farko se nalazi na rubu opasne zone, međutim i kao takav je u boljoj formi od Al Itihada. Ekipa iz Aleksandrije ne zna za pobedu na poslednjih pet utakmica, od čega je upisao četiri poraza i jedan remi bez postignutog gola.

ATLANTA - ALMIRANTE, 23.10

(Fudbal, Argentina 1)

Atlanta je solidno počela sezonu, ali je trenutno u slobodnom padu što Almirante može da iskoristi da napravi pozitivan rezultat. Iako je gostujući tim pre samo četiri dana u Kupu ispao od Boke Juniors, u prvenstvu ima dve pobede u prethodna tri kola.

LANDSKRONA - ERGITE, 19.00

(Fudbal, Švedska 2)

Landskrona je trenutni lider prvenstva, dok je Ergite drugi otpozadi. Zato nije teško pretpostaviti kome ide uloga favorita. U dosadašnjih 13 kola su upisali osam pobeda uz tri remija i jedan poraz.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara