Najava dana (ponedeljak, 15. jul): Nema naročitog biranja, ali ima na šta da se tipuje

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.07.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ITALIJA M19 – NORVEŠKA M19, 16.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Italijani su se na Evropsko prvenstvo plasirali uz maksimalan učinak i gol razliku 10:2 u grupi sa Gruzijom, Češkom i Škotskom. Sa druge strane, Norvežani su protiv Bosne i Hercegovine osvojili samo bod (2:2), dok su protiv Crne Gore strepeli do poslednjeg minuta. Blaga prednost je na strani Azura, ali je izvesno da norvežani neće izaći sabelom zastavom na megdan.

SEVERNA IRSKA M19 – UKRAJINA M19, 20.30

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Sistem takmičenja i sastav Grupe A su takvi da je praktično špobeda nad Severnom Irskom ujedno i karta za narednu fazu. Domaćin je po kvalitetu značajno iza Ukrajine, Italije i Norveške, te bi ispušteni bodovi doveli Ukrajince u veliki problem. Ipak, sudeći prema igrama protiv Švajcarske, Letonije i Makedonije, jasno je da bi sve osim pobede gostiju predstavljalo senzaciju.

HAKA – ILVES, 18.00

(Fudbal, Finska)

Prvih šest klubova šampionata Finske nalazi se u rasponu od samo četiri boda te je jasno da iz te perspektive plen na susretu Hake i Ilvesa vredi višestruko. Adut Hake bi mogao da bude domaći teren na kojem ne znaju za poraz od aprila, ali da posao neće biti lak govori podatak da je Ilves na strani upisao po tri pobede i remija u prethodnih šest kola.

MAKABI TEL AVIV – MAKABI PETAH TIKVA, 19.00

(Fudbal, Superkup Izraela)

Suvereni vladar Izraela je Makabi iz Tel Aviva kroz istoriju, osvojio je prethodne sezone titulu, a za prvi trofej u novoj sezoni igraće protiv Makabi Petah Tikve. Već tri pripremne utakmice odradio je Ponos Izraela, upisao je dve pobede i jedanput odigrao nerešeno, dok je Petah Tikva u jedinom meču poražena iz sofijskog CSKA. Klub iz Tel Aviva je veliki favorit.

ROSENBORG – MANČESTER JUNAJTED, 18.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Pripreme za novu sezonu u Mančester junajtedu zvanično počinju ovog ponedeljka prijateljskom utakmicom protiv Rozenborga. Engleski klub je favorit, međutim, očekuje se da Erik Ten Hag promeša sastav, a kako će njegovom timu ovo biti prvi meč posle mesec i po dana, pitanje je kako će izgledati i zbog toga oprezno sa 'dvojkom'. Posebno što je Rozenborg, makar što se tiče fizičke spreme, na vrhu budući da je sezona u norveškoj uveliko u toku.

SEVILJA – ORLANDO, 21.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Utakmicom protiv Orlando Pirata pred svojim navijačima, Sevilja će započeti pripreme za novu sezonu, nadaju se na Ramon Sančes Pishuanu mnogo bolju od prethodne. Nju su Andalužani okončali sa četiri poraza, a priliku da uhvate zalet pred naredne izazove tim Havijera Garsije Pimijente imaće protiv Orlanda. Južnoafrički klub je tri dana pre susreta sa Seviljom već odigrao utakmicu sa Plimutom u kojoj je dva puta vodio, ali je morao da se zadovolji remijem (2:2).

GRČKA M20 – FRANCUSKA M20, 13.00

(Košarka, Evrobasket)

Posle pobede nad Srbijom u prvom kolu, Grcu su pokazali zavidan kvalitet na startu Evropskog prvenstava. Standardno Francuska takođe ima kvaliteta, ali možda bi trebalo ponovo pokušati sa Grcima koji su evidetno puni samopouzdanja.

POLJSKA M20 – SRBIJA M20, 18.00

(Košarka, Evrobasket)

Srbija nije odigrala dobar meč na otvaranju takmičenja, ali uprkos tome smo imali priliku da pripretimo u finišu meča da samo spustili zaostatak protiv Grka na samo minus četiri. Sada je protivnik Poljska koji ne bi smeo da predstavlja problem našoj ekipi da se vrati na pobedničke staze.

SAD – AUSTRALIJA, 18.00

(Košarka, prijateljska utakmica)

Košarkaška poslastica dana u Abu Dabiju. Američki Drim tim sa Lebronom Džejsom i Stefom Karijem odmeriće snage sa Australijom za koju igra Dante Egzum. Bez dileme izvanredna utakmica nas čeka. Podstimo da na tom turniru igra i Srbija.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara