©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (petak, 27. jul): Novak kreće ka poslednjem neostvarenom snu, igra se u Rusiji, Belgiji...

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.07.24. | 08:25

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ANDERLEHT – SINT TROJDEN, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Belgija 1)

Nije se Sint Trojden proslavio prošle sezone, ali Anderleht na sebe može da bude ponosan. Gostima naravno da ne odgovara ovako težak rival u prvom kolu, naročito nakon vezanih poraza na pripremama od Ajaksa i Kelna. Anderleht je na poslednjem meču para u februaru slavio sa 4:1.

SLAVIJA SOFIJA – LUDOGOREC, 20.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Slavija je u prvom kolu poražena od Krumovgrada, a sada će se naći pred još većom pretnjom. U svakom slučaju, Ludogorec je u prvom kolu savladao CSKA Sofiju, a sada posle pobede nad Dinamo Minskom u kvalifikacijama za Ligu šampiona ide po novo slavlje. Vidćemo kakvz brutalnost može da pokaže timu koji ga je u novembru prošle godine savladao sa 2:3.

SEPSI – DIN. BUKUREŠT, 21.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Sepsi zadovoljno trlja ruke, a kako i ne bi kada je jedini tim sa dve do sada zabeležene pobede. Dinamo iz Bukurešta je u prvom kolu poražen od Kluža, a zatim je savladao Petrolul. Sepsi je slavio ba četiri od poslednjih pet mečeva para, a samo jednom i to pre više od dve godine bilo je nerešeno.

DIN. MOSKVA – LOK. MOSKVA, 16.30

(Fudbal, Rusija 1)

Oba moskovska velikana iz prvog kola vuku po pobedu, a i na jednom i na drugom susretu dolazila je GG3+ igra. Lokomotiva je recimo i to na pripremama remizirala sa Partizanom, a Dinamo je izgubio na penale. Čeka nas neizvesna utakmica, a sećamo se i pobede Dinama na poslednjem meču para u martu sa 2:1. 

RUBIN KAZANJ – ZENIT, 16.30

(Fudbal, Rusija 1)

U Kazanj ekipa Zenita ide po pobedu. Rubin je u prvom kolu slavio sa 2:4 protiv ekipe Parija, dok je Zenit porazio Samaru sa 0:4. Inače, na pislednjem meču para u aprilu slavio je Rubin u gostima sa 0:2. Ovo je bilo veliko iznenađenje, koje je tek da se zna oborilo mnoge tikete.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČANI, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević do sada je na deset takmičarskih mečeva predvodio crveno-bele protiv Mladosti računajući oba mandata. Na čelu sa iskusnim stručnjakom tim Zvezde do sada je postizao više od dva gola u proseku na utakmicama sa timom iz Lučana. Pa da vidimo kakvu efikasnost možemo da očekujemo nakon prolaznih 4+ na meču Zvezde i Jedinstva, te poraza Mladosti od ekipe OFK Beograda.

JEDINSTVO UB – PARTIZAN, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Iako je bilo priča da će početak sezone kao domaćini igrati u Lazarevcu, Ubljani su na vreme završili sve radove na stadionu Dragan Džajić te će ove subote po prvi put biti domaćin u Mozzart Bet Superligi. Nakon vatrenog krštenja na premijeri u elitnom rangu protiv šampiona države, Jedinstvo će u drugom kolu ugostiti srpskog viceprvaka. Doduše, viceprvaka čije je samopouzdanje praktično na minimumu posle još jednog evropskog brodoloma.

ŽELEZNIČAR PANČEVO – NAPREDAK, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Pančevci su pružili vrlo dobro izdanje na premijeri i sa megdana Radničkom iz Kragujevca odneli ceo plen. Imali smo priliku da se uverimo da će Železničar delovati znatno drugačije pod komandom Marka Savića, a novi test očekuje ih protiv Napretka. Kruševljani su takođe ostavili vrlo dobar utisak u prvom kolu, ali su bez boda u susretu sa Partizanom ostali u trećem minutu nadoknade.

AUSTRALIJA – ŠPANIJA, 11.00

(Košarka, Olimpijske igre)

Gledajući Australiju protiv Srbije (84:73), Francuske (82:83), te Portarika (90:75), stičemo utisak da navedene pobde nisu slučajne, kao ni poraz od SAD (98:92). Ozbiljna selekcija kao što je Španija može da se muči sa njima. Nama sve miriše na jednu tvrdu utakmicu dve ekipe koje umeju da se brane u vlastitom reketu.

NOVAK ĐOKOVIĆ – METJU EBDEN, 13.30

(Tenis, Olimpijske igre)

Novaku Đokoviću u prvoj rundi za protivnika nadenuo Metjua Ebdena iz Australije dok je u drugom kolu moguć sudar sa Rafaelom Nadalom koji se na startu sastaje sa Martonom Fučovičem iz Mađarske! Australijanac star 36 godina za Novaka ne bi smeo da bude ni najmanji problem. Očejemo laku partiju Đokovića.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara