Navijači Klub Briža (©Reuters)
Navijači Klub Briža (©Reuters)

Najava dana (petak, 26. jul): Najzanimljivije uz Klub Briž i Mehelen, a ostalo po nahođenju

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LENDAVA – RADOMLJE, 20.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Slovenija 1)

Ako hoćete velike kvote na konačan ishod, uz potpunu neizvesnost, evo danas možda i najškakljivijeg para. Oba tima su u prvom kolu poražena, i jedni i drugi su na pripremama igrali vrlo loše, a nisu se odavno ni sretali. Dakle, Lendava jedino što je domaćin, ostalo su nepoznate u jednačini koju treba u kladilačkom smislu rešavati.

KLUB BRIŽ – MEHELEN, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Crno-plavi već tri sezone zaredom nisu uspeli da startuju pobedom u belgijskoj Župiler ligi. Pokušaće izabranici Nikija Hajena da prekinu tu crnu seriju, međutim, čeka ih protivnik koji je uspeo da ostane neporažen u prethodna dva susreta (0:0, 1:1), a dešavalo se u prošlosti i da pobedi. Doduše, kao gost poslednji put još početkom 2012. godine.

ARDA – KRUMOVGRAD, 18.00

(Fudbal, Bugarska 1)

Od gostujućeg tima jednino bunker može da se očekuje. Arda je bolja i nema nameru da se brani, a činjenica da je u prvom kolu poražena od Lokomotive iz Plovdiva, tera je da navali iz sve snage. Gosti imaju tro boda iz utakmice sa Slavijom iz Sofije, a na poslednjem meču para u martu bilo je 1:1.

LEVSKI – BOTEV VRATSA, 20.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Levski je u prvom kolu ne samo nadigrao, već je i pregazio Lokomotivu iz Sofije koja je poražena sa 1:6. Botev je poražen od istoimenog kluba iz Plovdiva, a i sada ga čeka težak izazov koji potencijalno može da označava i tešku sudbinu. Inače, Levski je generalno bolja ekipa na mečevima para.

SONDERJISK – LINGBI, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Silkeborg je domaćina kome nije išlo ni na pripremama savladao sa 1:0. Lingbi je isto prošao loše sa Kopenhagenom. Potencijalno, pred nama je tvrd meč obe ekipe. Sonderjisk je dobio poslednja dva meča para. Na oba je dolazila 0-2 igra.

AL MASRI – AL AHLI, 20.00

(Fudbal, Egipat 1)

Derbi čela tabele bitniji je za Al Ahli. Naime, ovaj klub ima 26 odigranih utakmica, Piramidsi 29, a razlika na tabeli je dva boda. Dakle, večetas gostujući tim lako može da napadne titulu. Al Masri ima 52 boda i u glavi mu je odbrana trećeg mesta. Poslednji meč para dobio je Al Ahli sa 4:0.

ZAMALEK – PIRAMIDS, 20.00

(Fudbal, Egipat 1)

Piramidsi su sticajem okolnosti prvi, imaju dva poraza u nizu, ali i tri utakmice više od Al Ahlija. Sva je prilika da Zamalek može da im preti. Par se poslednji put video u novembru prošle godine, kada je nakon 1:1, Zamalek na penale slavio u polufinalu Kupa Egipta.

BOHEMIJANS – DANDALK, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Dndalk je na vrlo neugodnom devetom mestu. S druge strane, Bohemijans je pozicioniran na osmom mestu, a sa poslednjih pet utakmica izvukao je tek dva boda. Sve u svemu, ovaj meč može da bude napet. Par se poslednji put video aprilu. Odigrana su dva meča, a i jedan i drugi rival imaju zabeleženo slavlje u svojstvu domaćina.

FCSB – OCELUL, 21.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Nije se FCSB brukao remijem sa Makabi Tel Avivom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao ni Ocelul koji je iz prva dva kola izvukao četiri boda. Ono što se još zapaža, odnosi se na svega do sada osvojena dva boda od strane FCSB-a. Sve u svemu, zna se da je sada domaći tim fokus bacio na Evropu, te da će se sada dodatno angažovati u domaćem šampionatu. Dužan mu je Ocelul do decembra prošle godine, pa eto šanse za popravni.

KRILA SOVJETOV – ROSTOV, 17.00

(Fudbal, Rusija 1)

Krila Sovjetov u prvom kolu sa 0:4 poražena od Zenita. Rostov je odigrao bez golova sa ekipom CSKA. Ne bi rekli da na ovoj utakmici postoji favorit kao takav. Čini se da će ovo biti tvrd meč, a mi se sećamo marta meseca i pobede Rostova od 2:0 na poslednjem meču para.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara