Najava dana (petak, 20. jul): Početak crveno-belog puta ka 36. tituli, OFK se vraća posle devet godina

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.07.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KLUB BRIŽ – SEN ŽILOAZ, 20.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Superkup Belgije)

U finalu Superkupa Belgije sastaju se dva ljuta rivala, odnosno imamo derbi koji može da bude okončan ma kojim ishodom. Poslednji susret para okončan je sa 2:2 u maju, što znači da je bilo dinamično. Inače, oba tima su bez poraza na pripremama, a Klub Briž je pred ovaj meč savladao Norič sa 3:0, dok je Sen Žiloaz sa 2:2 remizirao na meču sa Sportingom.

LOK. SOFIJA – LEVSKI, 20.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Lokomotiva je prošle sezone pokazala suštinsku nemoć. Levski sa druge strane nije bio ni malo loš, mada se ne može reći ni da je bio strah i trepet za silnike sa čela tabele. Čak i na pripremama ovaj klub delovao je utegnuto, pa će verovatno očekivati pobedu, odnosno zadovoljenje za remi sa poslednjeg meča para odigranog krajem prošle godine.

LEGIJA – ZAGLEBJE, 20.15

(Fudbal, Poljska 1)

Legija je prošle sezone bila respektabilna što je i rezultatski dokazala veoma dobrom pozicijom pri vrhu tabele. Zaglebje kao osrednje u tom periodu ne može da pretenduje na ulogu oštrog izazivača. Uostalom, igra u gostima, a poraženo je osam puta uzastopno na mečevima para.

RAPID BUKUREŠT – KLUŽ, 21.00

(Fudbal, Ruminija 1)

Kluž je u prvom kolu savladao Dinamo iz Bukurešta sa 3:2. Sa druge strane, Rapid je izvukao bod od Arada, koji je čak i mogao čak i da slavi da mu gol nije poništen zbog prekršaja. Inače, poslednja dva meča para koje je dobio Kluž bili su jako efikasni, pa tako pamtimo majskih 3:2 i aprilskih 1:4.

ROSTOV – CSKA MOSKVA, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

Pamtimo pobede Armejaca na pripremama u mečevima sa Partizanom i OFK Beogradom. Rostov definitivno kvalitativno nije dorastao ovom timu, koji će svakako želeti da u prvom kolu dođe do pobede. Timovi su se poslednji put videli u Kupu Rusije, kada je CSKA u martu mesecu bio bolji pri konačnih 2:0. Na poslednjih pet mečeva para imamo tri pobede Armejaca i dva remija.

CRVENA ZVEZDA – JEDINSTVO UB, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Jedinstvo sa Uba predvođeno Ivanom Radovanovićem ostvarilo je prethodne sezone istorijski uspeh izborivši direktnu promociju u Superligu, a u novu avanturu ulazi sa visokim ambicijama. Protiv šampiona osveženog sa pet milionskih pojačanja – ukupno deset novajlija - pa još na stadionu Rajko Mitić, teško da imaju šta da traže.

ČUKARIČKI – RADNIČKI NIŠ, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Tek u finišu prelazog roka Radnički je iskazao ambiciju da napravi iskorak i napadne plej-of, ali novajlijama će biti potrebno vreme. Čukarički je ipak daleko utegnutiji klub, a pride je poslednja tri duela sa Nišlija dobio i to identičnim rezultatom – 2:0. Brđanima ta činjenica može da posluži sa moralne strane zaista puno.

MLADOST LUČANI – OFK BEOGRAD, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Jezgro ekipe mladosti iz Lučana su veterani. Ideja OFK-a je da baš na mladosti bazira igru, a ima tu i iskusnih fudbalera, poput Markovića, Gobeljića ili Edmunda Ada. I mogli bi Romantičari da budu jedno od prijatnijih iznenađenja sezone, mada su Lučanci uvek tvrdi.

LUGANO – GRASHOPERS, 18.00

(Fudbal, Švajcarska 1)

Lugano je na poslednjem kontrolnom meču pred početak šampionata poražen od Intera sa 3:2. Imajući u vidu snagu rivala, rezultat nije loš, a odnos kvaliteta sa Grashopersom daje mu pravo nominacije za favorita na ovom meču. Na poslednjem meču para Lugano je slavio sa 0:1 u aprilu mesecu.

SAD – SRBIJA, 17.00

(Odbojka, međunarodna prijateljska utakmica)

Srbija je poslednji put na takmičarskim mečevima igrala u junu, a na poslednja dva meča gubila je sa po 3:2 od Poljske i Slovenije. Sada se treba valjano spremiti za prvi meč koji se igra 28. jula, pa očekujemo veliku borbenost tima Igora Kolakovića, protiv Amerikanaca koji su Srbiju pobedili četiri puta uzastopno. Poslednji put u junu, bilo je 3:1 za SAD.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara