Stadion Partizana u Humskoj (©Starsport)
Stadion Partizana u Humskoj (©Starsport)

Najava dana (petak, 19. jul): Mozzart Bet Superliga kreće iz Humske… Startuju i Česi, Slovenci, Bugari, Poljaci i Danci

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

OLIMPIJA LJUBLJANA – PRIMORJE, 20.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Slovenija 1)

Na premijeri u eliti, Primorje ima nemoguć zadatak. Teško će biti protiv neumoljive Olimpije koja ima nameru da se bori za titulu koja je prošle sezone pripala Celju. Očigledno je da će ovaj meč biti prevashodno usmeren za tipovanje na golove, pošto se ni pod kojim uslovima ne može razmatrati ništa sem dominantna igra za pobedu tima iz Ljubljane.

ČERNO MORE – CSKA 1948 SOFIJA, 17.45

(Fudbal, Bugarska 1)

CSKA 1948 se na pripremama dobro namučilo, pa su svi nedostatci u igri postali vidljivi. Najgore su ih isprašili momci uz zagrebačkog Dinama koji su ih tukli sa 6:2, a savladali su ih i prvotimci Olimpije iz Ljubljane i Maribora. Černo More je bolje prolazilo, a mi se sećamo četiri X ishoda sa poslednjih pet mečeva para, a nakon toga poraz tima iz Sofije od 2:1.

LEVSKI KURMOVGRAD – SLAVIJA SOFIJA, 20.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Slavija se odlično pokazala na pripremama, ali na ovom gostovanju ne mora da znači da će lako proći. Naime, domaćin ima solidan tim, a ako na to dodamo da je tim Slavije sa poslednjeg gostovanja ovom klubu u aprilu vratio praznih šaka, jasno vam je odakle nam takva konstatacija. Na tom meču bilo je 2:0 za Kurmovgrad.

SPARTA PRAG – PARDUBICE, 19.00

(Fudbal Češka 1)

Startuju Česi, a Sparta se kao silna u prošloj sezoni nada da će nejaki rival biti lak plen u prvom kolu. Uostalom, Sparta ovaj klub dobija redovno, pa nema razloga da se plaši. Lepo joj se namestio lak rival na startu šampionata gde je odbrana titule u fokusu.

ARHUS – MIDTJILAND, 18.00

(Fudbal, Danska 1)

Arhus je na pripremama popustio jedino Midtjilandu, što znači da će mu ovaj meč biti jako težak. I, nije reč o samom porazu kao takvom, već o činjenici da je na pomenutoj utakmici primio četiri gola. To znači da je osnovano očekivanje da se tradicija para nastavi, te da Midtjiland bude jači tim u susretu prvog kola.

NORDSJILAND – OLBORG, 20.00

(Fudbal, Danska 1)

Nordsjiland nije blistao na pripremama! Najgore ga je namučio AZ Alkmar koji je meč para dobio sa 6:1. Sreća po njih pa je Olborg slab, pa ne moraju da stiskaju redove. Na ruku će im ići iskustvo, te činjenica koja kaže da je gostima ovo prvi meč u eliti posle plasmana u istu.

SLASK – LEHIJA, 20.30

(Fudbal, Poljska 1)

Ova dva tima umeju da prirede egal mečeve. Nekada ta ujednačenost ume borbu da učini nemogućom misjom, kao što je to bilo u aprilu kada je meč para okončan bez golova. Interesantno, ali Lehija je sa tri prijateljaka meča odigrana na pripremama kao sećanje u prvo kolo ponela tri X ishoda.

RADNIČKI 1923 – ŽELEZNIČAR PANČEVO, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Radnčki je uspeo da sačuva kompletnu okosnicu tima iz prošle, istorijske sezone. Samim tim je izraziti favorit protiv Pančevaca, koji su se ispadanja spasili tek u baražu. Ali letnja pojačanja govore da u novu sezonu ulaze sa mnogo većim ambicijama. Stigli su Seku Sanogo, Zoran Popović, čekaju se Milunović, možda i Bambi Tošić...

NAPREDAK – PARTIZAN, 21.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Oba kluba predstojeću sezonu dočekuju sa novim stratezima, odnosno povratnicima u dobro poznate sredine, te će Aleksandar Stanojević upisati zvanični debi u trećem mandatu na klupi crno-belih, dok za Gorana Stevanovića susret sa bivšim klubom predstavlja prvi red drugog poglavlja među Kruševljanima. Za crno-bele motiv će biti činjenica da je Napredak u prethodna dva međusobna susreta uspeo da ostane neporažen, pa je u maju pod Bagdalom bilo 3:3, dok je dva meseca ranije klub iz Kruševca slavio u Humskoj (1:0) golom Majdevca.

POLJSKA Ž. – SRBIJA Ž., 18.30

(Odbojka, prijateljska utakmica)

Ženska seniorska reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalnu pobedu u prvoj utakmici na Memorijalu „Agata Mruz Olševska”. Srbija je u dvorani “Mosir” u Mjelecu, nadigrala Francusku sa 3:0, po setovima 25:17, 25:17 i 25:22, posle 73 minuta igre. Poljska je istim rezultatom savladala Domenikanke, a Srbija će pokušati da joj uzvrati za majski poraz koji je zabeležen sa 3:1 u setovima.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara